Søger du hold til næste sæson?
10D : 14T : 54M : 21S

tOPZ trækker sig fra CPH Wolves for at fokusere på helbredet

Den tidligere Astralis Talent- og Preasy-spiller, tOPZ, forlader CPH Wolves for at prioritere sit personlige helbred.

CPH Wolves-talentet, tOPZ, trækker sig fra mandskabet, som støtter ham fuldt ud i sit valgt om at prioritere sit sundhed og velvære.

Det skriver CPH Wolves i et opslag på det sociale medie X, tirsdag aften.

I deres meddelelse udtrykker CPH Wolves fuld støtte til tOPZ's beslutning om at prioritere sit helbred. Samtidig sender de et klart budskab til CS-fællesskabet og deres fans om at støtte tOPZ i denne periode og respektere hans privatliv.

Det er med tungt hjerte, at vi meddeler, at tOPZ træder tilbage fra vores Counter-Strike-hold for at prioritere personlige helbredsmæssige hensyn. tOPZ har været en hjørnesten i vores hold og har bidraget enormt til vores succeser. Hans beslutning om at træde tilbage er ikke taget let, og vi støtter fuldt ud hans valg om at fokusere på sundhed og velvære.

De fysiske og mentale krav i professionel esports er betydelige, og det er afgørende at tage den nødvendige tid til at tage sig af sit helbred. Vores hold vil fortsat konkurrere og stræbe efter høj kvalitet, og vi vil undersøge mulighederne for at udfylde det betydelige tomrum, som tOPZ's afgang efterlader. Vi beder vores fans og det bredere esportsfællesskab om at støtte tOPZ i denne tid og respektere hans privatliv.

tOPZ har været en del af CPH Wolves siden maj måned, hvor han sammen med holdet nåede hele vejen til finalen ved slutspillet i POWER Ligaen.

CPH Wolves består af:

  • Danmark Fessor

  • Danmark BøghmagiC

  • Tapewaare

  • szjen

  • ToH1o (Coach)

#1(Med 0 svar)
9. juli 2024 kl. 20:07
z1mZe
Mega ærgeligt og mega god bedring.

De er vel tvunget til at hente en dansker hvis de skal fortsætte i Powerligaen. Spændende...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.