Søger du hold til næste sæson?
10D : 14T : 04M : 05S
try kan være på vej til Imperial.

Medie: Brasilianere har forhørt sig på bænket 9z-stjerne

Imperial er ude efter en erstatning for HEN1.

Imperial består lige nu udelukkende af brasilianere, men der kan snart komme argentinsk blod til holdkortet.

I hvert fald hvis man skal tro vores brasilianske søsterside, Dust2.com.br, som erfarer, at Imperial er i dialog med 9z om en transfer af argentinske try.

Argentineren sidder lige nu på bænken hos 9z, som på det seneste har leveret store resultater. Foruden semifinalen ved IEM Dallas, så triumferede de også i FiReLEAGUE 2024 Global Finals i Buenos Aires, hvor de slog fnatic i finalen.

Resultaterne er dog kommet i hus uden try, der siden oktober har været bænket. Dengang var det argentinerens egen beslutning af helbredsmæssige årsager, men i marts meldte AWP'eren så ud, at han var klar igen.

I mellemtiden har 9z dog hevet MartinezSa ind i varmen, og spanieren har i den grad leveret for organisationen.

Ifølge Dust2.com.br er forhandlingerne stadig i gang, men skulle skiftet komme i stand, så vil det ikke være første gang i karrieren, at try tørner ud med brasilianere.

Tilbage i 2022 var han en del af 00Nation, som havde coldzera i spidsen. Her nåede holdet blandt andet til majoren i Rio.

I Imperial er han udset til at erstatte HEN1, som har været i den brasilianske organisation i knap et års tid. Her har han i snit skudt sig til en rating på 1.15, og holdets største resultat var avancement fra åbningsstadiet til majoren i København.

Går skiftet igennem kan Imperial ende med at stille således:

  • Brasilien felps

  • Brasilien noway

  • Brasilien VINI

  • Brasilien decenty

  • try

  • Brasilien zakk (Coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.