Søger du hold til næste sæson?
10D : 13T : 27M : 16S
AMANEK var en del af det G2-hold, som i 2021 nåede finalen ved PGL-majoren i Stockholm.

Tidligere Wolves-spiller slår sig sammen med AMANEK

Den tidligere G2-spiller og majorfinalist er i spidsen for det nye GhoulsW-lineup.

AMANEK er tilbage, og han tager blandt andre den tidligere Copenhagen Wolves-spiller Svedjehed med sig.

Navnet er GhoulsW, og foruden den franske stjerne, som blandt andet har spillet for G2 og LDLC, så tæller holdkortet desuden en række europæiske spillere fra mere ukendt hylde.

Holdet er blevet annonceret på X torsdag eftermiddag, og de skriver desuden, at de søger en organisation samt invitationer.

Foruden AMANEK og Svedjehed, der i maj sagde farvel og tak til Copenhagen Wolves, så lyder lineuppet på polske lunAtic, som blandt andet har spillet i HONORIS og Anonymo, og bulgarske KalubeR, som har en fortid i blandt andet 500 og SKADE.

Sidst men ikke mindst er der også blevet plads til nordmakedonske aidKiT, der senest har været en del af iNation, som i begyndelsen af juni trak stikket fra CS.

GhoulsW er:

  • AMANEK

  • lunAtic

  • Sverige Svedjehed

  • KalubeR

  • aidKiT

  • fURIA (Coach)

#1(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 13:58
DOMINA7HOR
Ikke det mest sexede hold, men en del af trenden med flere nye, og især internationale hold, som popper op. Også uden en org bag sig.

Glædeligt at AMANEK har fundet et nyt hjem. Han testede i øvrigt angiveligt også med bl.a. både Project G og PERA.
Svedjehed var, ligesom AMANEK, også på listen hos Project G. Derudover blev han og lunAtic, for et par uger siden, også sat i forbindelse med den ungarske org, Necrotic Esport, sammen med xsepower, msN og SaVage. Det projekt ser dog, i hvert fald midlertidigt, ud til at være dødt.

Mon ikke vi også kommer til at se flere hold, som f.eks. GhoulsW og Project G poppe op. Der er stadig masser af ledige spillere, både spillere som er bænkede og sat salg, samt transferfrie spillere.

dust2.dk/nyheder/49917/slaar-fast-ukrainsk-superst..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.