Søger du hold til næste sæson?
10D : 14T : 00M : 36S
hyped har tidligere spillet for BIG. Nu spiller han for ALTERNATE aTTaX.

Tysk organisation skal til Cologne for første gang

ALTERNATE aTTaX har snuppet den sidste plads i turneringen.

Deltagerlisten ved dette års IEM Cologne er komplet, da ALTERNATE aTTaX har booket den sidste plads til den tyske turnering.

Det gjorde tyskerne, som derfor kommer til at spille på hjemmebane, gennem den åbne, tyske kvalifikation, hvor de slog Versager trupp med 2-0 i finalen.

Og det gjorde de uden problemer.

Samtlige hold til hoved- og play-in-turneringen er derfor fundet. Som de danske repræsentanter stiller Astralis og Falcons op, mens flere danske spillere findes på andre hold.

I alt er 13 danskere med til turneringen som spillere, mens zonic, ruggah og sycrone kommer til at være med som trænere for henholdsvis Falcons, Astralis og MOUZ.

Turneringen skydes i gang en uge inde i august, og ligesom sidste år kommer Dust2.dk til at være på pletten. I år sendes turneringen også på Dust2tv.

Disse hold er klar til IEM Cologne 2024:

Danmark Astralis
Spirit
MOUZ
FaZe

G2
Vitality
NAVI
Virtus.pro

Disse hold skal spille IEM Cologne 2024 Play-in:

Danmark Falcons
HEROIC
Eternal Fire
USA Complexity
9z
The MongolZ
Australien FlyQuest
Verden Liquid

Brasilien Imperial
Brasilien FURIA
BIG
BetBoom
Brasilien paiN
Brasilien MIBR
SAW
ALTERNATE aTTaX

#1(Med 0 svar)
14. juni 2024 kl. 01:29
DOMINA7HOR
Dybt god nat, at de skulle foræres en plads på den måde, blot fordi de er tyske. Jeg ved godt de skulle spille for pladsen, men det i sig selv er også til grin.

De ligger nummer 80 og 97 på henholdsvis HLTV og Valves rangliste. De har ikke noget at gøre her. At de er et tysk hold berettiger ikke deres deltagelse.

Hvis jeg var fnatic, NIP, ENCE, eller Sashi, sågar. Eller et hvilket som helst hold, der via ranglisten lige nøjagtig missede et spot, så ville jeg føle mig godt pisset på.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.