Den tidligere NIP-spiller tager plads på bænken.

Svensk tophold bænker endnu en spiller

Først røg susp, og nu er ztr smidt på bænken.

Metizport har gang i store armbevægelser i øjeblikket, da det svenske mandskab har smidt endnu en spiller bænken inden for lidt mere end to uger.

Den 6. maj smed Metizport nemlig susp ud af startfemmeren, og nu er også ztr, der tidligere har spillet i NIP, på transferlisten.

I opslaget på X kommer organisationen ikke yderligere ind på, hvorfor man har valgt at bænke ztr, ligesom hans erstatning endnu ikke er annonceret.

Sammen med Metizport havde ztr formået at levere flere fine præstationer, blandt andet ved holdets præstation i BLAST Premier Showdown. I løbet af opholdet i Metizport peakede han og holdet på nummer 29 på HLTVs rangliste.

Metizport består nu af:

  • Sverige nilo

  • Sverige Jackinho

  • Sverige adamb

  • Sverige Plopski

  • Sverige abdi (Coach)
    --

  • Sverige susp (På transferlisten)

  • Sverige ztr (På transferlisten)

#1(Med 6 svar)
22. maj 2024 kl. 21:45
Kristja
Var han ikke deres caller? Vildt nok Jackinho stadig er på holdet, men at man bare bænket både ztr og susp.
#4(Med 5 svar)
23. maj 2024 kl. 01:08
DOMINA7HOR
Jo, primært, men Jackinho har også en stor stemme på holdet når det kommer til calls. Måske han tager over som IGL, og de så henter en ny riffel ind i stedet, med lidt mere firepower.
#5(Med 4 svar)
23. maj 2024 kl. 01:10
Kristja
Det virker det ihvertfald til, omend jeg synes det havde været mere passende, at skifte ham ud med en bedre awp, og så beholde ztr.

Men ja Jack var vel også deres IGL før, så det virker som den vej de går igen!
#7(Med 3 svar)
23. maj 2024 kl. 01:28
DOMINA7HOR
Når de nu allerede har bænket to, susp og ztr, og kun har erstattet den ene, så ser jeg dem bare ikke også lige bænke og erstatte deres AWP'er. Hvis det var så åbenlyst og ligetil, så havde de vel også forlængst erstattet ham med f.eks. phzy eller draken.

Jeg tror sgu de lader sig inspirere lidt af bl.a. Astralis, og kører deres AWP'er ind som IGL. Uden at jeg skal gøre mig klog på det. Er dog spændt på at se, hvordan de erstatter ztr, og med hvem.
#11(Med 2 svar)
23. maj 2024 kl. 11:06
Kristja
Det kunne meget vel være, at Jack bare skifter tilbage til at calle med en AWP på sig ja!
Havde både NiP og Metzi ikke prøvet bla phzy af, og vurderet at han ikke passede ind?

Men ja det bliver spændende at se, om de får gjort holdet stærkere eller ringere. Et andet alternativ kunne vel også være, at Jack skifter til rifler permanent/2nd awp, og de så henter en god awp'er. Men det svenske marked er vidst ret tyndt på den front. Naawk havde været en vild signing tho :D
#14(Med 0 svar)
23. maj 2024 kl. 15:46
DOMINA7HOR
Jeg ved ikke om han er blevet prøvet af hos både NIP og Metizport. Det er dog bestemt ikke utænkeligt, at det har været tilfældet.

Det eneste jeg hørte var, at han var NIP's tredje prioritet efter r1nkle og mantuu.

nawwk havde været en klar opgradering, uden tvivl. phzy ved jeg ikke helt med. Som jeg har skrevet i en anden kommentar, så er der vel en grund til, at han er stand-in for JiJieHao, og ikke har fundet et bedre hold.

Det er dog ikke heller utænkeligt, at Jackinho går over på riffel og de kører med dobbelt AWP. Så skulle det nærmere være fordi de henter draken. Han har set skarp ud de seneste par måneder. Ved dog ikke hvor stærk Jack er på riffel, hvor jeg vil mene det ville være bedre, at få en stærk rifler ind, så de har det ekstra firepower. Plopski, nilo, adamb, og lad os sige spooke, ville altså være fire skarpe riflere, som også kan kompensere for, at Jackinho ikke nødvendigvis er en top AWP'er.
#15(Med 0 svar)
31. maj 2024 kl. 04:00
DOMINA7HOR
Lige en lille opdatering her: nu er det måske alligevel muligt med phzy, eftersom han eftersigende er færdig hos JiJieHao, som henter dennyslaw i stedet.

Noget tyder altså på, at phzy er på vej videre. Om det så lige er Metizport, er ikke til at sige.
#2(Med 1 svar)
22. maj 2024 kl. 21:52
AwF
Det forstår jeg ingenting af.
Han har virket som en yderst talentfuld IGL, og deres spil har i perioder været fremragende.
Jeg havde nok nærmere rettet øjnene imod Jackinho, som har underperformet lidt i hans rolle. Phzy havde været en fræk signing.

Spændende om D0m har en spådom om fremtiden her.
Uanset, havde jeg gerne set Ztr, nilo, phzy, joel og maxster. Tror det havde sat Sverige tilbage på landkortet indenfor en overkommelig fremtid.
#6(Med 0 svar)
23. maj 2024 kl. 01:24
DOMINA7HOR
Denne artikel (hltv.org/news/39052/metizport-announce-ztr-benchin.. giver lidt mere kontekst, særligt med udtalelserne fra zEVES, som er deres Head of Esports.

Han nævner netop, at han godt kan forstå hvis bænkningen af ztr virker lidt underlig, mens han samtidig kommer ind på, at de har manglet taktisk struktur og dybde. Her er hans fulde tweet/udtalelse: x.com/zEVEScs/status/1793345809083257180?t=wfXe4jG..

Jackinho har underperformet, i sin rolle som AWP'er, men jeg tror måske mange, inklusiv jeg selv, har undervurderet hans rolle på holdet. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis de gør ham til IGL, og henter en ny riffel i stedet. Man skal også huske på, at Jackinho tidligere har været IGL.

Jeg har også svært ved at se alternativerne. Det ville være lidt af en falliterklæring, hvis de f.eks. bare går ud og henter en som Lekr0 ind. LNZ kunne være et frækt bud som ny IGL, men det virker også lidt som et skridt til siden i forhold til ztr.
Jeg holder fast i, at de gør Jackinho til IGL, og henter en ny riffel ind, med spooke som et godt bud.

Det vil også overraske, hvis de ligeledes begynder at skifte deres AWP'er ud, efter de allerede har bænket susp og ztr. susp har de fået erstattet fint, trods alt.

phzy har været rygtet til NIP og OG tidligere. Jeg tror ærlig talt ikke der er noget i støbeskeen for ham lige nu, andet end EWC med Kjaerbye og JiJieHao-mandskabet, efter sommerpausen.
#3(Med 5 svar)
22. maj 2024 kl. 21:57
Famous
Krystalkuglen siger at phzy joiner! 🫣😁
#8(Med 4 svar)
23. maj 2024 kl. 01:29
DOMINA7HOR
Nu er det jo ikke deres AWP'er de har bænket, så det ville ikke rigtig give mening 😅
#10(Med 3 svar)
23. maj 2024 kl. 07:37
Famous
Double awp setup? 🤣 fair point 🫣 spændende hvem det bliver
#12(Med 2 svar)
23. maj 2024 kl. 15:40
DOMINA7HOR
Så skulle det lige være fordi Jackinho er klar til at droppe stokken. Nu ved jo ikke hvor skarp han er med rifle.

Så overbevisende synes jeg heller ikke phzy har været. Der er vel også en grund til, at hverken NIP, OG eller Revenant Esports, som alle var interessede i ham, ikke endte med at gå med ham, og han agerer stand-in for JiJieHao.
#13(Med 1 svar)
23. maj 2024 kl. 15:43
Famous
Enig, han har gjort det godt hos JiJieHao men man kan nok anfægte niveauet af modstandere. Men tror du har helt ret. Synes helt generelt der er en større 'pulje' af svenske spillere som føles meget tæt niveaumæssigt - så svært at vurdere den rigtige sammensætning hvor kemi og spil går op i en højere enhed.
#16(Med 0 svar)
31. maj 2024 kl. 04:05
DOMINA7HOR
Lad os se hvor ender. Også for phzy. Apropos phzy, så går de seneste rygter i øvrigt på, at han ikke fortsætter hos JiJieHao. Det tyder derfor lidt på, at han måske godt kunne være på vej videre. dennyslaw overtager eftersigende hans plan.

Og jeg er meget enig i det du siger, at der er en større 'pulje' af svenske spillere som føles meget tæt niveaumæssigt. spooke har jeg tidligere nævnt, og han er også værd at tage med her. draken gør det også godt lige for tiden.

Så er det også værd, at holde øje med de to unge Lilmix-spillere, poiii og zyyx, på henholdsvis 17 og 18 år. Det er to talentfulde knægte! poiii er i øvrigt rifler, mens zyyx er AWP'er.
#9(Med 0 svar)
23. maj 2024 kl. 01:42
DOMINA7HOR
Den kom lidt ud af det blå. Er meget spændt på at se, hvordan og med hvem de ender med, at erstatte ztr.

En løsning er at erstatte ham en-til-en med en ny IGL. Det kunne f.eks. være Lekr0 eller LNZ, men det virker bare ikke rigtig som en opgradering. Nu hvor det er en norsk org, kunne sense måske også være et bud, med mindre de virkelig hårdnakket slår fast på, at være 100% svensk.

Løsning nummer to er at gøre Jackinho, som tidligere har gjort sig som IGL, til IGL. Og så hente en ny riffel ind, og den vej rundt tilføje noget ekstra firepower. Her kunne spooke være et godt bud. spooke har tidligere været meldt tæt på Revenant Esports, sammen med NBK-, lauNX, adeX og Nivera, men de har i stedet valgt at gå med reiko. Lige nu spiller han med Johnny Speeds-gutterne.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.