Valve fikser udskældt bug

Det blev først på den anden side af majoren, men nu skulle problemet være løst.

Den udskældte jump-bug, der gav flere spillere problemer ved majoren, er nu blevet rettet i en ny opdatering.

Virtus.pros fame var blandt de, der oplevede buggen under majoren. Uheldigvis skete det i en 1v2-clutchsituation mod G2, som han endte med at tabe.

Det fik både ropz og Twistzz til at reagere. Mens ropz holdt det ganske kort med ordet "trist", gik hans tidligere holdkammerat lidt hårdere til spiludvikleren.

Der er ingen grund til, at spillet ikke bliver opdateret før slutspillet. Clipping problemer på alle maps, det her er ting, der kan påvirke udfaldet af runder afhængigt af situationen.
Det andet store problem værende, at du stadig ikke kan booste på udvalgte holdkammerater ingame. Vi burde ikke være nødt til at bekymre os hvert map, om det vil virke eller ej. Det er problemer, der har eksisteret i et stykke tid og ikke burde eksisterer under den første major i spillet. Venligst fiks det her, skriver Twistzz som reaktion på fames clutch-runde.

Godt en uge senere er det nu lykkedes Valve a rette problemet.

Du kan se klippet med fame her:

Foruden rettelsen af jump-buggen har Valve også tilføjet NAVIs autograf kapsel, efter de søndag løftede trofæet ved majoren i København.

Med den seneste opdatering vil købte og byttede genstande desuden ikke være synlige i dit inventar for andre brugere i 10 dage.

Du kan læse hele opdateringen her.

#1(Med 0 svar)
3. april 2024 kl. 21:48
brink
er den ik på andre maps D:
#2(Med 0 svar)
4. april 2024 kl. 09:12
RasmusRoev
Er det ikke os, at når man booster hinanden?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.