refrezh, der var med til Syddanskmesterskab 2024.

refrezh hjælper Kolding Esport til succes

Kolding Esport rykker op i 3. division efter 17 sejre og et nederlag.

Det blev til direkte oprykning til 3. division for Kolding Esport, der næsten gik ubesejret gennem 4. division C

Dust2.dk har derfor taget fat i Kolding Esports træner, Strandby, for at dykke ned i deres vilde præstation i denne sæson, og hvad skal der forventes af holdet i fremtiden.

Først dykker vi ned i historien om holdet fra Kolding, som ikke befinder sig langt fra Esport Harte, som er en af de andre organisationer i POWER Ligaen-regi.

Det hele startede, da nogle af mine dygtigste elever gennem fem år kom tilbage fra efterskole og ville starte et mainhold, som skulle spille Dust2-ligaen(POWER Ligaen), da dette helt klart var drømmen. Den eneste regel, vi som organisationen satte, var, at tre ud af de fem spillere skulle have spillet eller spille fysisk i Kolding Esport. Vi mener, at for mange klubber ikke kan udvikle, eller ikke ønsker at udvikle, deres medlemmer. Derudover giver det vores medlemmer noget at opnå, hvis de virkelig gerne vil spille CS på et højt niveau uden, at de skal skifte hold.

Den 25. sæson i POWER Ligaen, er alt i alt den bedste sæson, vi har haft ud af de tre, vi har deltaget i, også den med de højeste forventninger til holdet, da vi alle har spillet sammen i hele sæson 24, og dermed fået det grundlæggende på plads. Med det sagt, har alle spillerne taget ansvaret på deres skuldre og gjort, hvad de kunne for holdet. Vi har efterfølgende knoklet rigtig hårdt for at få en god kommunikation og stabilitet kørende på holdet, hvilket var vores største problem førhen.

I løbet af sæsonen er Kolding Esport næsten ubesejret indtil sæsonens andensidste kamp, hvor de møder Fortress Akademi.

Fortress Akademi, var med til den åbne kvalifikation til majoren i København. Her overraskede de stort ved at spille sig til femte runde, hvor de så tabte til hold med AMANEK på holdet. Derudover havde de en uheldig episode, da de spillede med en 12-årig-spiller, selvom aldersgrænsen til majoren er på 14 år, og stod i risiko for en mulig diskvalificering.

Vi var en enkelt kamp fra at være ubesejrede igennem hele sæsonen, selvom der til tider var nogle svære kampe. Vi har formået at forbedre os som hold og arbejdet benhårdt individuelt for at nå vores fælles mål. Angående den kamp, vi tabte, var Fortress Akademi bare bedre end os på serverne den dag, men det sagt har vi analyseret kampene og vil arbejde målrettet på at finpudse vores svagheder på Mirage.

Hvad er jeres målsætninger fremadrettet, hvis vi ser på efter sæsonen?

Jeg kan allerede nu sige, at alle spillerne bliver hos os de næste to sæsoner, da vi mener og tror på, at der er meget mere potentiale i alle vores spillere. Dermed er vores filosofi også, at vi ikke bare udskifter en eller flere spillere, når det går dårligt, men arbejder målrettet med spillerne for at forbedre deres præstation både individuelt og som hold.

Jeg kan afsløre, at nogle af vores spilleres personlige mål er at rykke videre op i divisionerne. Som vores IGL, Emil "oPt1mum" Bremer, skrev til dit spørgsmål: "Måske så langt som 1. division eller POWER Ligaen", men der er lang vej endnu, og drengene er klar på det hårde arbejde for at nå toppen. Vi ser frem til sæson 26 med en bootcamp som forberedelse til DGI-Mesterskabet 2024 i Herning, derefter begynder vi at træne målrettet hen imod sæson 26.

Derudover har Kolding Esport fået hjælp fra refrezh.

refrezh har hjulpet os med forbedringer og mentalitet før, under og efter kampe.

Kolding Esport består af:

  • Danmark Bundeee

  • Danmark oPt1mum

  • Danmark NaP

  • Danmark Sparky

  • Danmark ga1tov

#1(Med 0 svar)
19. marts 2024 kl. 15:27
Ztereo
Stort skulderklap til trænere og spillere i Kolding eSport. En fornøjelse at følge jeres teams og de værdier og målsætninger I har 🦅
#2(Med 0 svar)
19. marts 2024 kl. 19:03
oPt1mum
Kunne ikke have skrevet det bedre
#3(Med 0 svar)
20. marts 2024 kl. 07:30
Balancemarn
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Godt arbejde gutter!
Jeg glæder mig til at følge 3. divison. :)
#4(Med 2 svar)
20. marts 2024 kl. 10:39
refrezh
Dansktoppen
Major deltager
Alt den succes Kolding Esport har opnået har intet med mig at gøre, det har de klaret helt selv! De har gang i noget super fedt og kæmpe tillykke til hele teamet, fra spillere, til træner og til ledelse. De er mennesker som brænder for det og det har været enormt fedt at være tilskuer til. En fornøjelse.
#6(Med 0 svar)
20. marts 2024 kl. 15:21
oPt1mum
Kæmpe legende Ali <3
#7(Med 0 svar)
20. marts 2024 kl. 15:27
AndersBremer
Men det er sku dejligt at du kigger forbi.. i er altid velkommen
#5(Med 0 svar)
20. marts 2024 kl. 14:01
AndersBremer
Sådan Kolding, jeg er glad for at være en del af denne klub, der er ikke grænser for hvad vi sammen kan opnå.
Er stolt…
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.