seized er blandt dem, der har klaget over udstyret til RMR-kvalifikationen.

Klager over PC-problemer inden RMR-turneringen

RMR-turneringen er netop blevet skudt i gang, men folk er ikke tilfredse med udstyret.

Det er ikke de optimale forudsætninger, spillerne til RMR-turneringen har.

Sådan må man forstå, hvis man har fulgt med på X siden tirsdag.

Her annoncerede PGL nemlig, at man i samarbejde med Zowie ville sørge for 360Hz-skærme til majoren i København, men den annoncering har medført en del kritik.

Fra karrigan og ropz lød det blandt andet, at computerne ikke var gode nok til at køre 360Hz FPS, og at det derfor ikke gjorde nogen forskel.

De er dog ikke de eneste, som har været ude med riven. Også Jérôme Coupez, der er direktør i Prodigy Agency og agent for blandt andre ZywOo, er ikke tilfreds med forholdene.

Overvej at spille den vigtige CS-kvalifikation for året på LAN (RMR til majoren) på gennemsnitlige PC's og have potentielle fald til 130 FPS. At CS2 er dårligt optimeret skal også have noget af skylden, men det er ikke acceptabelt, skriver han blandt andet.

9 Pandas-kaptajnen seized har også været vokal i sin kritik.

Vores søsterside Dust2.com.br skriver, at russeren i et nu slettet opslag på X havde delt et billede af, at computerne i gennemsnit kørte med 200-300 FPS, og at han var informeret om, at det ville være de samme computere, spillerne skulle bruge i studiet til kampene.

Det mest spændende ville være, hvis I på en eller anden måde vælger at opgradere jeres computere, skrev han blandt andet også på X.

Computer-problemerne er dog ikke det eneste, der har været kritiseret. Flere brasilianske spillere har nemlig været ude og lufte kritik om, hvorfor man i den amerikanske RMR-turnering blot får stillet 240Hz-skærme til rådighed.

#1(Med 2 svar)
14. februar 2024 kl. 12:42
socN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kun 240hz? literally unplayable
#2(Med 1 svar)
14. februar 2024 kl. 13:17
CrashJack
Nytter jo ikke noget at have 240 hz hvis du har fps drops og lav fps andet end den viser dine fps drops mere præcist :D
#3(Med 0 svar)
14. februar 2024 kl. 14:16
Kristja
+1 det er sgu en pinlig omgang... Det kan ikke passe, at man ikke kan stille med bedre maskiner, og så sælge dem efterfølgende 😅
#4(Med 0 svar)
14. februar 2024 kl. 21:23
Kristja
AMD Ryzen 9 5950X
4080 (32 gb?) Haha

Det er disse specs de kører med. Virkelig tilgrin, at man ikke levere new gen cpu'er. Og endnu mere tilgrin at man investerer i en dyrere model cpu i stedet for den billigere og bedre 5800x3d

Hvorfor gik man ikke med en 4070 ti og så et 7800x3d.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.