De nye smokes ser ud til at volde spiludvikleren problemer. (Foto: Valve)

Kritisk radar-bug fundet efter ny opdatering

Det ser ud til, at spiludvikleren endnu ikke har fået lappet alle hullerne efter onsdagens store opdatering.

Onsdag kom der en stor opdatering til Counter-Strike 2, og den blev hurtigt efterfulgt af endnu en opdatering, der skulle løse en række bugs.

Men spiludvikleren må hurtigt tilbage til skrivebordet. Der er nemlig en kritisk fejl.

På X gør OG-spilleren k1to opmærksom på, at det nu er muligt at se en modspiller på radaren, når de står i en smoke.

I sit opslag skriver han, at han har oplevet det i hvert fald fem gange i dag, og han er ikke den eneste. Også M80s Swisher skriver, at han er stødt på buggen mange gange i løbet af torsdagen.

Se radar-buggen her:

Fejlen opstår på et utrolig uheldigt tidspunkt, da slutspillet ved IEM Katowice, der er en af årets absolut mest prestigefyldte turneringer, skydes i gang i morgen.

I går blev det efter en rundspørge blandt spillerne besluttet, at slutspillet mod almindelig kutyme skal spilles på den nye opdatering. Opdateringen gjorde blandt andet noget ved den meget udskældte 'peeker's advantage' og rettede en hel del fejl i spillet.

Danske HooXi, der er ingame leader hos G2 og en af fredagens kvartfinalister ved IEM Katowice, langede samtidig ud efter spiludvikleren Valve for at komme med store opdateringer midt i og lige før vigtige turneringer.

ESL har endnu ikke reageret på den nye radar-bug, hvorfor det er uvist, om slutspillet fortsat vil blive spillet i den nyeste version af spillet.

#1(Med 0 svar)
8. februar 2024 kl. 22:33
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Naesten ligesom at spille tidligt GO igen!
#2(Med 0 svar)
9. februar 2024 kl. 09:22
Dennis
Jeg undrede mig også meget over at en fjende dukkede op på radaren i går. Jeg stod i hvert fald midt i en smoke og burde ikke kunne se ham. Det vejede fint op for en kamp med 4 russere - på russisk selvfølgelig. Davaj davaj!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.