10 Heaterz på højkant i Dansk 5 Mands Stack

Vi sørger for, at du kan holde varmen, når du gamer.

Når december måneds leaderboard sættes i gang i Dansk 5 Mands Stack, som er Danmarks største FACEIT-community med over 58.000 medlemmer, bliver det med Heaterz på højkant.

Dust2.dk og Heaterz.dk har nemlig indgået en aftale, så månedens ti bedste spillere slipper for kolde fingre her i de kolde måneder.

Heaterz er håndvarmere designet til at levere effektiv og langvarig varme til dine hænder, og de er derfor helt oplagte at bruge, når du gamer. Og når de løber tør for strøm, sætter du dem bare til opladning igen, og så har du snart varme fingre igen.

Det er gratis at spille kampe i Dansk 5 Mands Stack, hvor du kun spiller på hold med ligesindede danskere, men du skal subscribe til Dust2DK på FACEIT for at spille med om præmierne. En sejr i en kamp oprettet i Dansk 5 Mands Stack giver +12 point og et nederlag giver -9 point. Du spiller også om elo i kampene.

Sådan er præmierne i december:

  1. Et sæt Heaterz

  2. Et sæt Heaterz

  3. Et sæt Heaterz

  4. Et sæt Heaterz

  5. Et sæt Heaterz

  6. Et sæt Heaterz

  7. Et sæt Heaterz

  8. Et sæt Heaterz

  9. Et sæt Heaterz

  10. Et sæt Heaterz

Udover Heaterz til top 10, kommer der også to weekender i december med specielle leaderboards, hvor der er en fed præmie på højkant, så skynd dig at subscribe, så du kan spille med om præmierne. Dine point tæller nemlig kun på leaderboardet, når du er subscriber.

Hvis du er med i Dansk 5 Mands Stack, anbefaler vi, at du leaver og joiner den igen, når du har betalt for din subscription.

Join Dansk 5 Mands Stack her

#1(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 17:57
FritZe
Kan fortælle at de heaterz er worth it! Go get 'em tiger!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.