Stem her: Hvem er Ugens Spiller?

Grundspillets sidste Ugens Spiller skal kåres.

POWER Ligaens grundspil blev afsluttet mandag, og derfor er det tid til at kåre den sidste Ugens Spiller fra grundspillet.

Det var HUNDENs Sashi, som løb med sejren efter de første 14 kampe, og derfor er det også på plads at kigge mod dem for at nominere en af spillerne.

Her er valget faldet på den helt store stjerne, n1Xen, som faktisk også blev nomineret i den forgangne uge, men dog ikke vandt. Nu får han dog chancen igen efter en fænomenal præstation mandag, hvor han skød Sashi til to sejre og førstepladsen.

Det gjorde han med henholdsvis 33 og 31 kills og en gennemsnitlig rating på 1.42 efter de to overtidssejre.

Ugen bød også på kæmpe jubel hos CEPTER BITSKINS, der overhalede IMA PROBLEM indenom og snuppede den fjerde slutspilsplads.

Det skyldtes særligt to helt store præstationer fra buNNy og brzer, som begge lå i toppen af scoreboardet i de to kampe, CEPTER vandt.

I første opgør var det IGL'en buNNy, som ikke bare kaldte godt, men også skød mest fra sig. Med 23 kills og en rating på 1.54 lå han lige over brzer, som dog også skød 20 i 16-8-sejren over IMA PROBLEM.

De to spilleres indbyrdes placering var byttet om i kamp nummer to, hvor brzer var i spidsen med buNNy bag sig. AWP-spilleren leverede her en rating på 1.45, mens buNNy måtte nøjes med 1.20. De to stjernepræstationer betød endnu en sejr, hvilket sendte CEPTER i slutspillet.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 10:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

Vinderen kan se frem til fem kasser Red Bull, men kun hvis han er fyldt 18 år.

#1(Med 0 svar)
16. november 2023 kl. 12:30
DOMINA7HOR
brzer & buNNy redemption!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.