s1mple skulle angiveligt have problemer med sit opholdtilladelse, hvilket betyder, at han ikke deltager i IEM Sydney.

s1mples bror: Her er grunden til, at han ikke deltager i IEM Sydney

NAVI bekræftede søndag formiddag, at s1mple ikke rejste med holdet til Sydney.

NAVI eller s1mple, har endnu ikke givet en forklaring på, hvorfor han ikke er rejst med til den første store turnering i CS2.

Journalisten, Luís Mira fortæller, at ifølge nogle kilder, så kan s1mple ikke rejse til Australien, da der er en risiko for, at s1mple ikke må rejse ind i EU igen.

Ifølge kilder er grunden til, at s1mple ikke deltager i IEM Sydney med NAVI, at hans EU-opholdstilladelse endnu ikke er klar. Hvis han rejste til Sydney, var der en chance for, at han ikke ville være i stand til at komme tilbage til EU.

s1mples bror har i en livestream gengivet samme toner, da han fortæller, at s1mple har problemer med nogle dokumenter, og der er ikke andre årsager til hans fravær fra IEM Sydney.

s1mple har tidligere været i en lignende situation på grund af problemer med nogle dokumenter, da han ikke var med til de første par kampe i BLAST Premier Fall Groups 2022.

Her forklarede s1mple i et interview, at han på daværende tidspunkt, var flyttet til et land, som var medlem af EU og var i en proces med at lave sin opholdstilladelse.

#1(Med 0 svar)
16. oktober 2023 kl. 11:04
RasmusRoev
Ufatteligt at sådan noget skal være et problem.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.