mupzG har tilsyneladende slettet sin X-profil.

Derfor har mupzG slettet sin X-profil*

Victory Zigzag bliver ved med at tiltrække sig en masse uønsket opmærksomhed.

*Opdateret klokken 11:22: mupzG fortæller til Dust2.dk, at hans X-profil har været slettet i tre/fire ugers tid, da han deaktiverede den grundet "shadowban". Et shadowban opstår, når en social medieplatform formindsker en brugers indhold at blive vist.

Som om det ikke allerede så sort nok ud for Victory Zigzag-mandskabet, er mupzGs X-profil tilsyneladende blevet slettet.

Profilen kommer nemlig ikke længere frem på X.

Det vides ikke ikke præcist, hvornår X-profilen blev slettet, men flere på de sociale medier gjorde folk opmærksomme på det, efter Hardwell blev bannet for snyd på FACEIT.

Dust2.dk har taget kontakt til mupzG for at høre, om det er ham selv, der har fjernet X-profilen og i så fald hvorfor. Han er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Victory Zigzag-mandskabet gjorde sig for alvor bemærket, efter holdet meget overraskende kvalificerede sig til BLAST Showdown, men siden da har holdet være associeret med snyd og matchfixing.

Få dage efter kvalifikationen til turneringen, hvor en plads i Royal Arena er på højkant, blev joel suspenderet for matchfixing, ligesom Hardwell så sent som i lørdags blev bannet for snyderi på FACEIT.

#1(Med 4 svar)
24. september 2023 kl. 12:55
xanzir
Jeg ved det ser sjovt ud når jeg kommer løbende for at forsvare måpper men ret skal være ret, og jeg føler jeg er nød til at snakke op når jeg ved noget og kan confirme det han siger. Jeg er her kun for at forsvare forvirringen omkring hans twitter og INTET andet da jeg nok havde en finger med i hvorfor den blev slettet. Jeg gjorde nemlig mupzG opmærksom på at han nok ikke kunne få flere nye followers i fremtiden hvilket er/var et problem for en spiller som er på vej fremad. Historien er: Da jeg kom tilbage til CS og joinede twitter på ny, så lavede jeg dette "throwback" tweet (gyazo.com/e60227311a67b8026b2f0fec560468fd) hvor jeg taggede BERRY, AcilioN & Kjaerbye. Grunden til mupzG aldrig blev tagget var simpelthen fordi man ikke kunne finde ham på twitter/X. (gyazo.com/fb50835ffd9db09356007edd38f9d16b) Den eneste måde man kunne finde ham på var ved at gå ind på hans steam-profil og direkte trykke på linket som han havde sat ind på sin profil. Jeg skrev til mupzG og advarede ham om det samme dag jeg lavede dette tweet hvilket netop er omkring de 3 uger siden. Jeg snakker sjældent med måpper men han er altså en god dreng og fortjener ikke flere hekse-jagte. Jeg har også delt min holdning til ham privat omkring det hold han er på, og jeg syntes personligt selv de skal søge videre da der er for meget dårlig energi omkring det hele.
#3(Med 3 svar)
24. september 2023 kl. 21:07
JKN
Husker jeg helt forkert, eller har du ikke selv flere gange været involveret i cheat sager?
#4(Med 1 svar)
24. september 2023 kl. 21:22
xanzir
Hvis det du fisker efter, er i forhold til min troværdighed så forstår jeg dig til dels godt. Jeg har et VAC ban fra 2013 som det eneste cheat-mæssigt, og ja jeg har været involveret i nogle sager jeg ikke er stolt af. Mit VAC ban er dog 10 år siden - Jeg er ligeledes blevet unbanned officielt af Valve i 2021. Men hvad har det overordnet af relevans i forhold til den her artikel? Jeg kommer med et statement i kommentarfeltet, fordi jeg ved hvorfor mupzG deaktiverede sin twitter så dem der læser disse artikler har lidt kontekst. Om de vil tro på det eller ej, kan jeg jo ikke kontrollere. Håber ikke det fremstod aggresivt, men jeg er træt af at høre på cheat dit og cheat dat på baggrund af noget jeg gjorde for et årti siden.
#5(Med 0 svar)
25. september 2023 kl. 08:53
JKN
Det er bare interessant, hvordan snydere tit har relationer på kryds og tværs. Den her sag med joel på matchfixing og coach med cheat - indtil videre.
#6(Med 0 svar)
25. september 2023 kl. 10:10
Lunar
I xanzirs forsvar så er shadowbans på twitter en rigtig ting, som slet ikke er uhørte, om det passer kan jeg ikke sige noget om, men det er realistisk for sure.
#2(Med 0 svar)
24. september 2023 kl. 16:13
Andree
Sølv Sæsonkort Sæson 15
:D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.