buNNy trækker i CEPTEr-trøjen.

Gamle kendinge trækker i CEPTER BITSKINS-trøjen igen

CEPTER BITSKINS har mandag eftermiddag løftet sløret for sin nye startfemmer.

Den nye sæson af POWER Ligaen nærmer sig med hastige skridt, og mandag eftermiddag er der sat navn på ét af de hold, som i den kommende sæson skal dyste med om trofæet.

CEPTER BITSKINS har nemlig præsenteret sin nye startfemmer, og her er der flere gamle kendinge iblandt.

Således er der blevet plads til Gnøffe og buNNy, der alle tidligere har været i CEPTER BITSKINS, mens Hansi og leakz fuldender holdkortet.

Hansi tørnede senest ud for MASONIC i en kort periode, mens leakz især har været aktiv på FACEIT, hvor han i skrivende stund ligger nummer 1 i Danmark. Tidligere har han spillet med blandt andre MSL og aizy i NtK.

buNNy og Gnøffe kommer til CEPTER BITSKINS fra det hedengangne ex-Flames Ascent, og LUMSEN har i seneste sæson af POWER Ligaen været en del af Sashi.

Efter sidste sæsons redning i POWER Ligaen vinkede CEPTER BITSKINS farvel til holdkortet med blandt andre alexsomfan, Ryxxo og smF, som er spredt for alle vinde.

Mens alexsomfan er blevet coach hos Astralis Talent og har hevet kiR med, så er Ryxxo og smF kommet på plads i Atlantic.

CEPTER BITSKINS er et af de otte hold, som den 11. september stiller til start i POWER Ligaen sæson 24.

CEPTER BITSKINS er nu:

  • Danmark LUMSEN

  • Danmark Gnøffe

  • Danmark leakz

  • Danmark Hansi

  • Danmark buNNy

#1(Med 0 svar)
24. august 2023 kl. 17:02
daxy
Guld Sæsonkort Sæson 16
fuck jeg glæder mig til at se vester i aktion igen!!!!
#2(Med 0 svar)
24. august 2023 kl. 17:04
MSN
Guld Sæsonkort Sæson 16
#3(Med 0 svar)
26. august 2023 kl. 15:42
DOMINA7HOR
Det er altså et stærkt og talentfuldt hold de har fået samlet her. Glædeligt buNNy får chancen her. Og et stærkt hold han har til rådighed.

Endvidere flot de kunne hente LUMSEN i Sashi og Hansi i MASONIC. Så vidt jeg ved var de begge stadig under kontrakt, men de kan selvfølgelig være blevet løsrevet fra deres kontrakt, det skal jeg ikke kunne sige.

Hansis skifte springer især i øjnene. Det var ikke lang tid han fik hos MASONIC. Mon J3nsyy så er på vej tilbage?

Kæft jeg glæder mig til at ligaen starter. Det bliver et tæt og stærkt felt. Atlantic, Astralis Talent, MASONIC, Sashi, samt CEPTER med deres nye hold her. XI og Exzentriq der også lovende ud på papiret.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.