Den danske ekspert reagerer på ændringerne hos Astralis.

Pimp reagerer på fyringer

Den ene af dagens fyringer kommer bag på Pimp, mens den anden ikke gør.

Tidligere i dag smed Astralis en stor bombe, da både sportsdirektør Kasper Hvidt og analytiker HUNDEN blev fyret, men for CS:GO-eksperten Pimp kommer den ene fyring ikke som nogen overraskelse.

Det fortæller han til Dust2.dk onsdag formiddag.

Jeg er i bund og grund overhovedet ikke overrasket over, at Kasper Hvidt ikke overlever længere. Der har været truffet rigtig mange mindre gode beslutninger i Astralis igennem de sidste par år. Det er altid nemt at finde en syndebuk, men jeg synes trods alt, at en mand i den rolle står med en del af ansvaret. Isoleret set kan mange af beslutningerne godt forsvares enkeltvis, men set over en 5-årig periode er der ramt forbi skiven mere, end hvad godt er.

Det kommer derimod bag på Pimp, at HUNDEN også er fortid i Astralis, da eksperten hele tiden har troet, at han var ved at blive kørt i stilling som coach.

HUNDEN overrasker mig modsat rigtig meget. Hvorfor i alverden tog man ham tilbage, hvis det ikke var med henblik på at integrere ham 100% i holdet igen. Han var jo "bare" analyst, hvilket jeg altid havde en fornemmelse af var en dækrolle, indtil han, holdet og communityet var modnet til, han blev head coach igen... Det skete så ikke!

HUNDEN nåede kun et halvt år i Astralis.

En svær position

Astralis har endnu ikke meldt ud, hvem der skal erstatte Kasper Hvidt som sportsdirektør, og Pimp har da heller ikke et konkret navn, da det ifølge ham afhænger af, hvilken profil Astralis har brug for i organisationen.

Han mener dog, at Astralis har brug for en med mere viden inden for Counter-Strike.

Hvem der skal erstatte Kasper Hvidt er virkelig svært at spå om. Jeg tror, det afhænger meget af, hvad den tilbageværende ledelse har følt har været en mangelvare ved Kaspers arbejde. Personligt synes jeg det flere gange har skinnet igennem, at Hvidt ikke har den fornødne Counter-Strike-viden, og heraf er der truffet nogle mærkelige beslutninger. Jeg tænker Farlig, Lucky, kontraktforlængelse med Xyp9x, Bubzkji der bliver hentet til at sidde på bænken - der er nok at tage af.

Astralis skal alliere sig med en, der forstår, hvordan Astralis vil manøvrere i deres esports-space. En der kan forene de kommercielle interesser samtidig med, man sportsligt forstår tingene på et højt nok niveau til at danne sig sine egen holdninger og meninger. Kasper har været omgivet af kloge hoveder, trænere og spillere, og for mig virker det mest af alt som om, han selv ikke har haft fingeren på pulsen nok til at kunne træffe de svære valg. Det fremgik meget tydeligt af de beskeder, der blev lækket, af samtaler mellem Kasper Hvidt og HUNDEN sidste sommer.

Astralis er den mest vindende CS:GO-klub nogensinde med fire major-titler, så der er naturligvis meget høje forventninger til de sportslige præstationer, som har haltet i en lang periode nu.

Den nye sportsdirektør skal derfor levere fra første dag.

Det er en svær position, ej et nemt job. Jeg føler med Kasper, og jeg føler med den næste i rækken, afslutter Pimp.

#1(Med 0 svar)
21. juni 2023 kl. 11:24
Bedstefar
Jeg er faktisk vild med Pimp. Hans analyse og reaktion på denne nyhed er gavnligt. Og så elsker jeg hans danske accent når han taler engelsk.
#2(Med 4 svar)
21. juni 2023 kl. 11:28
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
PIMP som sportsdirektør?
#3(Med 3 svar)
21. juni 2023 kl. 11:33
Pimp
Major deltager
Nix.

Er ikke færdig med min nuværende karriere, ej heller akkumuleret nok viden til jeg 100% vil kunne varetage den rolle med integritet. Der er ikke noget ved at gøre et ok stykke arbejde, det skal være tip top i orden. Det er ALL-IN eller ingenting, så måske om et par år eller 3, men for nu holder jeg mig til at observere og lære!
#4(Med 0 svar)
21. juni 2023 kl. 11:38
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
"Det er en svær position, ej et nemt job. Jeg føler med Kasper, og jeg føler med den næste i rækken, afslutter Pimp."

Godt at se, at lektien fra HenryG, moses mm. ikke er gået nogen forbi :)
#7(Med 0 svar)
21. juni 2023 kl. 15:45
wazorntB
Du var nu ellers også en af de få kandidater i mine øjne.

Jeg vil i øvrigt give dig helt ret i de ting du siger. Det har hele tiden været tydeligt, at hans manglende erfaring og forståelse for spillet, var et kæmpe problem.
Det blev som du rigtig nok pointerede, virkelig tydeligt, efter samtalen mellem ham og hunden kom frem - Dog har jeg fra den dag manden blevet ansat i rollen, tænkt at det var et fejlcast af en anden verden.
#8(Med 0 svar)
21. juni 2023 kl. 21:18
Gohlke
Kunne potentielle kandidater til rollen ikke også være Gla1ve og Xyp9x?
#9(Med 0 svar)
21. juni 2023 kl. 21:24
PapaSandahl
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
nogen der har et link til den omtalte samtale der blev lækket sidste sommer?
#10(Med 0 svar)
21. juni 2023 kl. 22:48
Larm17
Dust2 fantasy vinder
Pimps tid skal nok komme i en større org igen (håber jeg).
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.