s0mmer (til højre på billedet) spår en sejr til Astralis Talent i finalen.

Eksperter spår endnu en titel til Astralis Talent

Ifølge Dust2.dk's eksperter så er Astralis Talent store favoritter i POWER Liga-finalen mod Atlantic.

Astralis Talent vinder POWER Ligaen S23.

Sådan lyder ekspertvurderingen i hvert fald fra Dust2.dk's castere, s0mmer og Bl0mmen, der har fået æren af at kommentere finalen, der starter kl. 18:30.

Ifølge s0mmer ligger favoritværdigheden i høj grad på Astralis Talent-drengene, da de generelt spiller meget mere og er med i flere turneringer end Atlantic.

Jeg tror, at Astralis Talent er store favoritter til at tage sejren i dag. Der er ikke noget at sige til det. Når man har kigget på nogle af deres seneste kamp - også bare internationalt - så spiller de bare meget, de deltager i mange turneringer, og de har bare et knivskarpt hold, udtaler s0mmer til Dust2.dk og fortsætter:

Det var også lidt overraskende, synes jeg, at Atlantic egentlig tog semifinalen over Sashi - det er et super godt resultat for Atlantics side af, men jeg tror bare, at når man kigger på det sort på hvidt, så er det Astralis Talent, der nok har favoritværdigheden.

Også Bl0mmen forventer, at Atlantic skal hive en kanin op ad hatten, såfremt de skal have en chance for at snuppe titlen fra de forsvarende mestre fra Astralis Talent.

Jeg tænker, at Astralis Talent er favoritter. Men Atlantic har også den her underdog-titel, man ikke skal undervurdere. Og så spiller Astralis Talent trods alt også med stand-in i form af Maze, så det bliver spændende at se, om det bliver en faktor, slutter Bl0mmen.

Du kan se med i finalen her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.