JBOEN leverede en vanvidspræstation på det afgørende map i semifinalen mod Sashi.

JBOEN sagde til sig selv: "Nu er det fandme mig"

Efter en neglebidende semifinale mod Sashi er Atlantic det første videre til finalen, og det skyldtes især JBOEN.

JBOEN.

Husk navnet, for den unge AWP'er har netop bevist, hvorfor han er en af de mest interessante talenter i Danmark.

På det tredje og afgørende map i semifinalen mod Sashi tog JBOEN nemlig sagen i egen hånd ved at levere vilde momenter gang på gang, da han og holdet var på kanten af eliminering.

Efter kampen fangede Dust2.dk den unge AWP'er, der fortalte, at holdet hele tiden holdte hovedet højt, selvom de var få runder fra at vende snuden hjemad.

Det var en rough start. Vi sagde til hinanden, at det bare var en runde ad gangen. Jeg er stadig lidt i chok over, at vi faktisk comebackede. Vi troede på hinanden, og det var så det, der gjorde, at vi kom tilbage.

JBOEN endte det afgørende map, Nuke, med en score på 29-17, og den unge AWP'er var heller ikke selv sikker på, hvad han lige havde udrettet.

Jeg ved ikke helt, hvad der lige skete, griner JBOEN og fortsætter:

De to første kampe var ikke særlig gode, men den sidste her... jeg ved det ikke, jeg følte, at jeg havde skuffet lidt i de andre kampe, så nu tænkte jeg: "Nu er det fandme mig". Så var jeg lidt mere vild, og så endte det med at betale sig.

Kl. 19:00 venter finalen, hvori Atlantic enten møder Astralis Talent eller MASONIC, som er i gang med at duellere i den anden semifinale.

Uanset hvad forventer JBOEN, at det bliver en spændende finale, men den 17-årige lægger favoritværdigheden hos de andre hold, eftersom de spiller på et fuldtidssetup.

Jeg tror helt klart, at det bliver en spændende finale. Nu er det vores første finale i slutspillet, og jeg håber, at det bliver en tæt kamp, men vi er godt klar over, at det er to stærke mandskaber, vi skal op imod, og begge hold spiller fuldtid modsat os, så de må have lidt mere end os.

Se med i den anden semifinale her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.