IGL taler ud: "Jeg vil kigge tilbage og være stolt"

Dengzoe gik på Twitter for at sige tak for tiden i Brøndby.

Jeg tænkte, at jeg ville trække i den gule trøje en sidste gang.

Sådan starter Dengzoe en ny video på Twitter, hvor han tager bladet fra munden og fortæller om sin tid i Brøndby.

Lørdag offentliggjorde organisationen nemlig, at Counter-Strike-afdelingen bliver sat på pause, hvorfor spillerne er fortid i de gule og blå farver.

Selvom, at det kun blev til et års tid for mit vedkommende, så er jeg sikker på, at jeg vil tænke tilbage på tiden i Brøndby som der, hvor jeg har haft nogle af mine bedste oplevelser med hold-Counter-Strike generelt, fortæller Dengzoe i videoen og fortsætter:

Jeg vil også kigge tilbage og være stolt over det, vi har præstereret rent sportsligt. Da jeg kom ind sidste sommer, lå holdet omkring midten af 1. division, og her satte vi os det mål at komme op og cementere os i POWER Ligaen, hvilket vi jo også heldigvis nåede til sidste.

Dengzoe slutter af med af fortælle, at planen som udgangspunkt er at blive sammen efter kontraktudløb ved udgangen af juni.

Det kan dog blive svært for det unge mandskab, som har flere utrolig spændende talenter på holdkortet, hvorfor større klubber meget vel kan kigge efter at hente en spiller eller to fra det nu tidligere Brøndby-hold.

Videoen kan ses her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.