Arkivbillede fra POWER Ligaen i Anarkist.

Dust2 og Red Bull Gaming Sphere inviterer til afterparty

Når POWER Liga-finalerne er ovre, bevæger publikum og spillerne sig videre til afterparty på Die BierBar.

Lørdag afvikles slutspillet i den 23. sæson af POWER Ligaen i Red Bull Gaming Sphere i hjertet af Aarhus, hvori fire hold kæmper om den samlede præmiepulje på 80.000 kroner.

Når den allersidste runde i finalen er spillet færdig, fortsætter festen, da Dust2 og Red Bull Gaming Sphere inviterer til afterparty på Die BierBar, hvor der vil være borde og en masse at drikke til at overleve den danske sommer.

Her er både spillere, træner og management fra de fire hold inviteret, men det er alle tilskuere, som kommer ned forbi Red Bull Gaming Sphere også.

For at komme på gæstelisten, skal man skrive en besked med sit fulde navn til Sander inde på Dust2.dk. Tilmelding skal senest ske lørdag kl. 13:30.

Hvis man gerne vil varme op til festen, er man mere end velkommen til at komme forbi Red Bull Gaming Sphere i løbet af lørdagens slutspil. Herefter følges vi samlet ned til baren, som er nede ved åen.

Selvom baren er for personer, der er 20 år eller derover, har man stadig mulighed for at komme ind, hvis man er 18 eller 19, såfremt man er en del af vores gruppe.

#1(Med 0 svar)
16. juni 2023 kl. 17:10
Zealc0
Vil sku godt have været der. Unlucky
#2(Med 0 svar)
16. juni 2023 kl. 17:20
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
rip sanders indboks
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.