Her ses MASONICs direktør, blaq, med pokalen efter holdets sejr i POWER Ligaen.

3 år med MASONIC: Mange søvnløse nætter

MASONICs stifter og direktør ser tilbage på de tre år, der er gået.

Tirsdag den 6. juni fyldte MASONIC tre år, og det har været tre år med både op- og nedture for den danske organisation.

Der er dog ingen tvivl om, at MASONIC har etableret sig som et vigtigt skridt på vejen for flere spillere, som jagter en professionel karriere, og således har både Queenix, kraghen og Altekz været gennem systemet hos MASONIC.

Organisationen har også vundet POWER Ligaen to gange samt vundet MistGames i Lofoten og NPF 2021, men der har også været hårde perioder, som har holdt direktøren søvnløs op til lønningsdag.

Det fortæller blaq, der selv tidligere var spiller for MASONIC men som sidenhen lagde musen på hylden og blev direktør i organisationen, i dette interview, hvor vi har stillet ham tre spørgsmål om de tre år som grundlægger af MASONIC.

Altekz, som spiller med Astralis' førstehold lige nu, blev hentet i MASONIC.

Hvad er du mest stolt over?

På kort tid betyder det, vi har lavet med MASONIC noget for nogen. Jeg synes der er flere ting at være stolt over, fordi iværksætteri uden venturekapital er en sjov størrelse. Men, jeg havde en skøn oplevelse, da MASONIC var til Gamebox i Herning, og det var, at flere af vores tidligere spillere og familie kom forbi for at sige hej og for at snakke om dengang og nu. Det betyder rigtig meget for mig, at vi i MASONIC kan gøre positivt indtryk på folk og deres rejse.

Hvad fortryder du mest?

Jeg fortryder ikke noget. Jeg er nok mere frustreret over nogle ting, og én af de ting er, at jeg synes, jeg har givet mig selv meget og arbejdet hårdt for at spillere skulle have det godt i vores klub. Men nogle gange er det bare ikke gengældt. Loyalitet er et stærkt ord, men det gør mig ked af det, når der sker ting, som også kan være ubevidst, der viser det modsatte. Der sidder mennesker bag skærmen i det her game, og vi er alle investeret i esporten.

Hvad er du blevet mest overrasket over?

Jeg er mest overrasket over, hvor hårdt iværksætteri kan være både fysisk og mentalt. Jeg hoppede ud i det med MASONIC med begge ben, uden nogen erfaring med at drive virksomhed - og det har været en vild rejse. Der har været fantastiske øjeblikke med trofæer, partnerskaber og spillersalg, men der har været lige så mange søvnløse nætter fordi forretningen skulle køre rundt, og der skulle betales løn til tiden. Så, at vi har været her i tre år og klarer os godt, det er skønt. Jeg tror, nogle af de store grunde til det er, at jeg har været meget fokuseret på at lytte til nogle mennesker, som er meget klogere og dygtigere, end jeg selv er, og har pakket mit ego væk i mange sammenhænge.

MASONIC kan om 10 dage sikre sig sit tredje POWER Liga-trofæ, når slutspillet afvikles i Århus.

Hvis du er mere interesseret i MASONIC, kan du se denne video, hvor stifterne blandt andet taler om, hvordan navnet MASONIC opstod.

#1(Med 0 svar)
7. juni 2023 kl. 15:55
glx0
Når man kigger på hvordan det har gået andre orgs in Danmark, kan du kun være stolt af det du har præsteret 👏
Både det forretningsmæssige, men vigtigst af alt, skabt et sted hvor unge talenter kan udvikle sig.
Som forældre til et tidligere ung talent, og nu international stadig talentfuld spiller, er jeg meget glad for at der er steder i Danmark - hvor forældrene trygt kan sende deres unge mennesker hen.

Kan kun sige "keep up the good work"
#2(Med 0 svar)
7. juni 2023 kl. 18:22
Unlucky-Luke
Der er stærkt brug for den slags ild sjæle der også tør..
Godt gået :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.