regali agerer stand-in for OG til IEM Dallas.

flameZ spår regali en meget lang karriere

flameZ er imponeret over, hvad han har set fra regali.

1,15 rating.

Det er tallene, som den tidligere Copenhagen Flames-spiller har leveret som stand-in for OG til IEM Dallas indtil videre.

For OG-mandskabet er det blevet til to ud af tre sejre i turneringen, da FURIA og 9z blev besejret af nikos tropper, mens kun HooXi og resten af G2 fik bod på dem.

Den 20-årige AWP'er har i høj grad imponeret sine holdkammerater, da blandt andet flameZ roser rumæneren til skyerne i et interview med HLTV.

Han (regali, red.) er en solid holdkammerat, og han forstår utility virkelig godt. Jeg synes, han har et meget stort potentiale. Det er bare hans første LAN, første kamp, jetlag fra at flyve til Amerika. Det er måske lidt hårdt for ham, men han har helt sikkert, hvad det kræver. Kommunikationen, hans utility, hans individuelle niveau, og hvordan han skyder. Han er super stærk, udtaler flameZ til HLTV og tilføjer:

Han ved, hvordan man skal skyde, og hvis du også er en god holdkammerat, og det er dit første tier ét event, ppssshh... Jeg tror han får en meget lang karriere.

OG stiller med følgende holdkort ved IEM Dallas:

  • Danmark niko

  • regali

  • flameZ

  • F1KU

  • NEOFRAG
    --

  • Danmark ruggah (Coach)

Onsdag aften støder OG sammen med MOUZ om en plads i slutspillet .

#1(Med 0 svar)
1. juni 2023 kl. 02:50
DOMINA7HOR
Undrer mig stadig over hvor kæden hoppede af mellem ham og Flames. Det var en mærkelig udskiftning. Og der er ingen tvivl om, at knægten kan nå langt. Individuelt er han en super spiller.

Rumænien kan efterhånden snart begynde at samle lidt af et hold med regali, iM, lauNx... Og jo, jeg er godt klar regali er, og/eller har været, bosat i Danmark, men alligevel.
Derudover har Nexus et par spændende unge spillere på vej, mens s0und og Blytz også stadig viser potentiale.

Tilbage til regali, så bør OG helt klart overveje ham som en permanent løsning, hvis degster alligevel skal videre. Ville i hvert fald til en hver tid tage regali over syrsoN.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.