Magisk og Vitality løftede trofæet i Frankrig.

Efter sejr på hjemmebanen: "Det kommer jeg helt sikkert aldrig til at glemme"

Den danske riffelstjerne kommer aldrig til at glemme sejren.

Magisk står som major-vinder for fjerde gang.

Søndag aften gjorde Vitality nemlig det utrolige, da de vandt den sidste CS:GO-major nogensinde, og det blev endda gjort på hjemmebane i Paris.

Dust2.dk var på pletten og fangede en meget glad Magisk kort efter den store sejr for at høre nærmere om, hvad det er for en præstation:

Det er en fantastisk følelse. Da vi lavede planen i januar og satte målet om at stå her og vinde i dag, så var det selvfølgelig et stort mål. Men vi købte alle ind på planen og troede på, at det var muligt, så jeg tror helt sikkert, det var noget af det vigtigste - at vi fik lavet en plan, som vi alle stolede og troede på.

At stå her i dag og vinde majoren foran vores hjemmepublikum og at kunne løfte trofæet foran alle dem er bare en fantastisk følelse. Det er nok ikke helt gået op for en endnu, at man har vundet majoren, at det er den sidste major og endda i Paris.

Det er dog ikke kun glæde, Magisk står tilbage med efter sejren.

Det er fantastisk, og jeg er bare virkelig stolt af drengene over den proces, vi har været igennem, og alt det hårde arbejde, vi har lagt for dagen. Vi har virkelig, virkelig, virkelig gjort alt vi kunne for at kunne blive en bedre version som holdkammerater - både som individer, men også som hold.

Mens Vitality-danskerne Magisk, dupreeh og zonic tidligere har vundet majors med Astralis, så har de oplevet noget helt nyt denne gang.

Ikke nok med, at denne major er blevet vundet med en fransk organisation, så blev den også vundet på klubbens hjemmebane i Paris.

Magisk ser det dog også som sin egen hjemmebane, fortæller han til Dust2.dk.

Jeg ser egentligt også det her som vores hjemmefront. Jeg har også haft nogle fantastiske følelser med at spille i Royal Arena, og det vil jeg elske at gøre igen, men vi er et internationalt hold med en fransk organisation og tre franskmænd på holdet. To spillere og en franskmand i trænerteamet, så jeg ser det lidt som vores publikum også. Jeg ser det også som et hjemmepublikum i Danmark også, så jeg giver mig selv lov til at have hjemmepublikum to steder.

Nogen ville måske tro, at når man har spillet til en major og brugt så meget energi på at præstere, at man så mest af alt havde lyst til et par fridage.

Magisk afslører dog til sidst, at han ville ønske, han kunne gå ud og spille foran de skrigende fans igen i morgen.

Det er selvfølgelig specielt at vinde her i dag, og det er en oplevelse, vi aldrig kommer til at glemme. Det er fantastisk at have så mange, der hepper på en, og man kan mærke energien og stemningen. Jeg ville ønske, jeg kunne gå ud og spille her igen i morgen, for det er bare en fed oplevelse, og det er bare virkelig fantastisk. Det kommer jeg helt sikkert aldrig til at glemme, slutter Magisk af.

I finalen besejrede Magisk og Vitality GamerLegion.

Det blev gjort på to maps, hvorfor de ikke tabte et eneste map til hele majoren.

#1(Med 1 svar)
22. maj 2023 kl. 11:39
Kugle
Nej de gør ikke
#2(Med 0 svar)
22. maj 2023 kl. 11:55
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det gør de da i hvert fald! 😁
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.