nitr0 missede en uges bootcamp, da hans kone gik i fødsel.

Blev far under bootcamp

nitr0 var nødt til at smide alt, han havde i hænderne og rejse tilbage til Amerika for at se sit barns fødsel.

Kort tid inde i majoren blev det afsløret, at nitr0 kun påtager sig rollen som ingame leader på et par maps, da YEKINDAR mere eller mindre har overtaget rollen på de fleste maps.

Det skyldtes blandt andet, at nitr0 var nødt til at forlade holdets bootcamp i Holland tidligt, da hans kone gik i fødsel.

Det fortæller han til HLTV.

Liquid-legenden lægger ikke skjul på, at han havde håbet, at fødslen havde fundet sted, inden bootcampen blev skudt i gang i Europa.

Jeg missede omkring en uge af bootcampen (...). Faktisk missede jeg teorierne, og babyen blev født omkring en uge inde i bootcampen, så jeg forlod tre dage efter. Jeg var ret bagud med hensyn til teori, men hvad jeg gjorde, var at se optagelserne af træningskampene tilbage og prøve at lære så meget som muligt. (...) daps spillede i stedet for mig. Den første dag, efter jeg kom tilbage til Amerika og skulle træne igen, var jeg oppe kl. 04:00 om morgenen og spillede træningskampe. Under den første træningskamp får jeg en besked fra min kone om, at hun går i fødsel, og det er derfor, jeg missede den første uge.

For nylig blev den tidligere MOUZ-AWP'er, oskar, også far til en lille én.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.