Borch tror på mirakler.

"Der skal et mirakel til at vinde, men jeg tror fandme også på mirakler"

Ifølge Borch skal der et mirakel til at vinde over Falcons.

Tirsdag er over os, hvorfor det i dag er blevet tid til, at 1. divisionen skal skydes i gang igen.

I aften skal blandt andet Falcons forsøge at øge og bygge på deres føring oppe på førstepladsen, når de møder henholdsvis Floki Esport og Maknitude.

Især den første kamp ser NoProblemGuy fra Falcons meget frem til, da Floki-mandskabet tæller en af hans rigtig gode venner og tidligere holdkammerat, Borch.

Det er måske en kamp, som på papiret ikke burde være det største problem for os, men da det lige præcis er mod Borch, som stort set alle på holdet kender godt, så tror jeg, at vi alle ser lidt ekstra meget frem til den. Derudover har jeg også spillet med ham i flere Redbull Flick relaterede turneringer, så det bliver fedt at endelig skyde ham, fremfor at skyde andre sammen med ham, fortæller NoProblemGuy inden opgøret til Dust2.dk.

Også Borch ser ustyrligt meget frem til aftenens opgør mod Falcons, der blandt andet tæller Damkilde og NoProblemGuy, som han spillede på hold med under selvsamme Falcons-banner.

Den 20-årige er udmærket klar over, at Falcons er store favoritter, hvorfor Borch også fortæller, at der skal et mirakel til at for vinde - heldigvis for Floki, så tror Borch på mirakler.

Hvis der var et hold i 1. division, som jeg skulle slå, så var det dem. Jeg har en fortid med mange af gutterne, som gør, at denne kamp bliver helt speciel og vigtig for mig. Holdet og jeg er godt klar over, at vi er store underdogs, og at der skal et mirakel til at vinde, men jeg tror fandme også på mirakler, udtaler en ærlig Borch til Dust2.dk.

Foruden opgøret mellem NoProblemGuy og Borch viser Dust2tv også en række andre kampe i 1. Division samt en enkelt i 2. Division.

Tirsdag vises følgende kampe på streamen:

18:00 - Danmark Floki Esport vs. Danmark Falcons
19:00 - Danmark SERA SponsorWorld vs. Danmark XI SponsorWorld
20:00 - Danmark XI Nordcom vs. Danmark SERA SponsorWorld
21:00 - Danmark Maknitude vs. Danmark SERA NBGroup
22:00 - Danmark Hypersonic vs. Danmark Catchii

Følg med her:

#1(Med 0 svar)
2. maj 2023 kl. 17:18
Umduguaeaa
Bare tag den på kanylen Adam!
#2(Med 0 svar)
2. maj 2023 kl. 17:56
Equip
Borgen!!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.