PGL CS2 Major Copenhagen 2024 spilles foran dansk publikum i Royal Arena, København.

PGL har et klart mål: "Bedste major nogensinde"

Silviu Stroie, som er direktør i PGL, stræber efter at gøre majoren i København til deres bedste nogensinde.

Tirsdag formiddag kunne danskerne læse en glædelig nyhed, da det blev annonceret, at den allerførste CS2-major bliver afholdt i København af PGL.

Danmark har gennem hele CS:GO's levetid været anerkendt som en af de mest talent- og succesfulde scener, og det er også en stor grund til, at valget netop er faldet på Danmark.

Danmark har et stort antal af både amatører og professionelle spillere. I mange år nu er det dét land i verden, der sender flest spillere til en CS-major. Med Counter-Strike 2 udgivet til sommer, gav det meget mening for os at afvikle turneringen i København. Da denne turnering bliver første gang, at en Counter-Strike-major afholdes i Danmark, er vi meget sikre på en udsolgt arena, fortæller Silviu Stroie, som er direktør i PGL, til Dust2.dk.

PGL, som tidligere har afholdt majors i Polen, Belgien og Sverige, er faktisk ikke ukendt i Danmark og Royal Arena, da turneringsarrangøren tidligere har hjulpet BLAST med at drive de allerførste turneringer, og Royal Arena var bare det oplagte valg for PGL.

Da BLAST startede i 2017, hjalp PGL dem med at køre turneringen. Vi har samarbejdet med BLAST frem til 2019, så vi har gode minder fra København. Hver gang vi vælger placeringen for en major, tager vi højde for mange faktorer: Lokal base af Counter-Strike-spillere, tilgængelighed og kvaliteten af arenaen. Royal Arena i København opfyldte alle disse faktorer, og det var derfor en no-brainer for os at vælge det.

Forberedelserne til majoren i København er allerede i fuld gang, og forventningerne fra Silviu Stroie er også store, da PGL stræber efter at gøre turneringen til den "bedste major nogensinde".

Derudover afslører Silviu Stroie, at PGL har nogle specielle overraskelser i vente til de danske fans, der tager turen til Royal Arena.

Vi arbejder allerede hårdt på København-majoren. Vores mål er at gøre det til vores bedste major nogensinde. Både hvad angår kvalitet, men også seertal. Vi er super heldige, at dette er den første Counter-Strike 2-major nogensinde, og vi tror, at hele det danske community vil være super stolte af det og også nyde showet. Vi arbejder på nogle specielle overraskelser til begivenheden, for vi har en liste over ting, som vi ikke har gjort før til andre turneringer, slutter Silviu Stroie af med overfor Dust2.dk.

Majoren i København bliver spillet fra den 17. til 31. marts i 2024 i Royal Arena. Billetterne er endnu ikke sat til salg, men PGL skriver i pressemeddelelsen, at der snart kommer mere information om billetsalget.

#1(Med 0 svar)
29. marts 2023 kl. 07:57
Eath
Jeg er ligeglad om Astralis eller Herioc overhovedet kvaller, jeg som stor CS fan er stadig hyped uanset hvilket hold der går til finalen, at vi får en major i Danmark!!!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.