"Nogle af de her gutter skal nok nå til tops"

Sashi Academy's IGL, zEden, gør status over en fantastisk sæson.

Mens førsteholdet hos Sashi Esport har været igennem en hård sæson i POWER Ligaen, så har Sashi Academy nydt stor succes i 2. Division A.

Akademiholdet var ubesejrede helt indtil allersidste spilledag, hvor de modtog deres første og eneste nederlag til Zelestials.

Det ændrer dog ikke ved, at Sashi Academy ender på førstepladsen i 2. Division A og derfor rykker direkte op til 1. Division.

Nerver på til sidst

Sashi Academy præsterede over egen forventning i deres første sæson sammen, fortæller In-Game-Leaderen zEden.

Ambitionerne i starten af sæsonen var top 3 i vores gruppe, men de blev hurtigt ændret til top 1, hvilket heldigvis blev fuldført.

Sashi Academy var lige ved at spille en perfekt sæson med 18 ud af 18 sejre, men endte med at tabe en enkelt kamp til divisionens andenplads.

Der var selvfølgelig nerver på, da det ville være ret vildt for os at gå ubesejret gennem hele sæsonen, og det kunne også ses på vores performance, men jeg tror, det vi taber på, er, at vi alle havde fokus på ESEA Play-off-kampen, så vi havde ikke brugt tid på anti-strat og gameplan mod Zelestials. Desuden spillede Zelestials også bare en rigtig god kamp, som man ikke må tage fra dem.

zEden peger på støtten fra baglandet i organisationen og i særdeleshed holdets vilje og hårde arbejdsindsats, som de afgørende faktorer for, hvorfor Sashi Academy var et niveau over konkurrenterne i 2. Division A.

Ifølge kaptajnen er der også individuelle talenter på det unge hold, som man skal holde øje med i fremtiden.

Alle på holdet er nogle kæmpe talenter, som skiller sig ud fra mængden på hver deres måde. Jeg tvivler ikke på, at nogle af de gutter her nok skal nå til tops, hvis de fortsætter!

Med oprykningen er der en mulighed for, at Sashi Academy kommer til at spille i samme række som førsteholdet i Sashi Esport, der skal spille relegation mod Exzentriq United.

Men Sashi Academy kommer til at have fokus på sig selv, og det ligger ikke i kortene, at nogle af spillerne skal op og prøve kræfter med førsteholdet. Det afspejler sig også i ambitionerne for næste sæson, der fortsat handler om udvikling af det unge hold.

Vi har ikke et direkte mål med en placering, men vi vil bare gerne udvikle os som hold og som spillere. Med det sagt vil vi gerne forblive i 1. division.

Sashi Academy er:

  • Danmark zEden

  • Danmark G0op

  • Danmark Tris

  • Danmark Flaua

  • Danmark ClinuO

  • Danmark popechild (Coach)

#1(Med 0 svar)
17. marts 2023 kl. 10:34
zEden
Suiii!
#2(Med 1 svar)
17. marts 2023 kl. 10:54
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Du kan det hele jo!
#4(Med 0 svar)
17. marts 2023 kl. 13:36
zEden
Lært af den bedste jo ^^
#3(Med 0 svar)
17. marts 2023 kl. 11:10
Flaua
SEEEEEWI
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.