Perfekt start med ny coach

larsen indviede sin coach-karriere for Tricked med to sejre i POWER Ligaen.

POWER Ligaen Sæson 22 blev mandag aften skudt i gang med et brag, da der var tre kampe på programmet.

Aftenen startede ud med et opgør mellem MASONIC og Prosapia, hvor førstnævnte var storfavoritter inden kampen.

Den skulle dog vise sig at blive en hel del tættere end først antaget, da det var Prosapia, der kom klart bedst fra start med en 7-3-føring. Den føring holdt helt til anden halvleg, hvor Equips hold bragte sig foran 11-6.

Efter den skidte start fandt MASONIC dog takterne frem, og som vi kom længere ind i kampen, blev det nye MASONIC bedre og bedre. Derfor var det til sidst også de forsvarende mestre, som kunne tage en 19-17-sejr.

Fantastisk debut for ny Tricked-coach

larsen fik sin coach-debut med Tricked i POWER Ligaen mandag aften, da det først gjaldt et opgør mod Atlantic, inden MASONIC ventede kort efter.

Det skulle vise sig at blive to hårde dueller, men Tricked var stærkest i begge kampe.

I opgøret mod Atlantic var det dog igen favoritterne, som kom skidt fra start, da de kom bagud, men på CT-siden af Nuke fik IceBerg og co. stablet et comeback på benene, som sikrede dem en 16-14-sejr.

Mod MASONIC var det en helt anden historie for Tricked, som her kom frem til en storføring på hele 9-0. Endnu en gang fik blaqs tropper dog kæmpet sig tilbage, men det var ikke nok til at få Tricked ud af sejrskurs.

Med Lucky i front lukkede og slukkede Tricked nemlig opgøret 16-13, hvilket sikrede larsens perfekte debutdag som coach i POWER Ligaen for vaskebjørnene.

Her ligger de nemlig nummer et efter første spilledag med seks point ud af lige så mange mulige og med en sejr over de forsvarende mestre fra MASONIC.

#1(Med 0 svar)
16. januar 2023 kl. 22:54
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvis prosapia forsætter, så kan det god hen og blive giftigt. Dog skal de have lidt styr på de ekstra dyre runder. og "nemmere sagt end gjort." det er fanme nogle lange kampe i får jer :) Dejligt at sæsonen er sparket igang igen!!
#2(Med 0 svar)
16. januar 2023 kl. 23:11
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fedt med nogle tætte kampe!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.