Finale i POWER Ligaen - Astralis Talent vs. CEPTER BITSKINS
LIVE
Sådan så det ud i april, da Astralis Talent løftede pokalen i Herning.

Forsvarende mestre vender tilbage

Astralis Talent er første navn på plakaten til Gamebox Invitational 2023.

Når Gamebox Invitational løber af stablen til maj næste år, så kommer Astralis Talent tilbage for at forsvare sin titel.

Det står klart, efter Gamebox fredag har løftet sløret for det første inviterede hold til turneringen, der har en præmiepulje på 50.000 kroner.

I oktober kom det frem, at Gamebox gentog succesen og vendte tilbage i 2023, og som noget nyt er der nu fire pladser i Invitational-turneringen på højkant i den åbne LAN-kvalifikation.

De sidste tre pladser er forbeholdt invitationer, som endnu har til gode at blive offentliggjort.

Foruden Astralis Talent kommer flere andre fra Astralis også, og der vil være meet'n'greet med spillerne, konkurrencer og meget andet.

#1(Med 2 svar)
16. december 2022 kl. 14:14
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Så skal vi bare have folket til at bakke op om det. det var fedt sidst, men der manglede lidt folk, og det er jeg sikker på kommer næste gang! der bliver gjort sindsyg meget for csgo scenen, og nu med flere spots åben, så håber jeg også der kommer mange hold.
#2(Med 1 svar)
16. december 2022 kl. 17:38
Kristensen
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tror til gengæld godt et Karneval kunne gøre, at folk hellere vil til det end at tage til et event som Gamebox. Selvfølgelig kommer holdende og spiller men tror ikke der kommer så mange og ser det kontra hvis det ikke lå oven i hinanden.
#3(Med 0 svar)
16. december 2022 kl. 22:14
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tja. det kan man self sige. men håber forsat vi ser en masse hold. og self karneval vokser år efter år, så er jeg sikker på vi godt her i landet kan gøre 2 ting på engang :)

vi er masser af CS fans, men pt er det kun for astralis. de skal vel også lærer der er en masse gode spillere lige under, som på et eller andet tidspunkt bliver skiftet ind på de her hold. som er set før. og for det ikke skal komme som et chok for alle. så kan de være med til sådan et event her :) og så kommer astralis jo også med en masse fede ting til gamebox.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.