Billede fra GGW i 2018.

GGW aflyser

Et skuffende billetsalg samt manglende sponsorer får GGW til at aflyse 2023-eventet.

Der bliver ikke noget GGW-event i januar 2023, da LAN Team Nord, som er foreningen bag eventet, har set sig nødsaget til at aflyse GGW #27.

Det skriver LAN Team Nord i en pressemeddelelse.

Grunden til aflysningen skal findes i et skuffende billetsalg samt flere tidligere sponsorer og partnere, som ikke har ønsket at være en del af GGW i 2023-udgaven.

Det fremgår af et udsnit af pressemeddelelsen, som GGW har lagt op på sine sociale medier.

Geeks Gone Wild #27 skulle have været det første rigtige GGW efter 2 år med corona-nedlukninger. Vi har arbejdet med at levere et event, der kunne leve op til vores forventninger og krav til kvaliteten af produktet. Dette har vist sig at være en udfordring at opnå med den aktuelle økonomiske situation. Billetsalget har svigtet, og en lang række tidligere sponsorer har meldt ud, at de desværre ikke har haft mulighed for at støtte op om eventet i år grundet omstrukturering og deres økonomiske situation.

GGW #27 skulle have løbet af stablen fra den 27. til 29. januar i 2023 i Gigantium i Aalborg.

Alle, der har købt billet til eventet, får dem automatisk refunderet. Hvis du har vundet en billet til GGW #27, skal du sende en email til [email protected], hvorefter du får udbetalt et beløb svarende til billettens værdi.

#1(Med 0 svar)
12. december 2022 kl. 10:58
FROYYY
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Stramt når en af de største i Danmark er nød til at aflyse...
#2(Med 3 svar)
12. december 2022 kl. 13:35
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Håber virkelig vi ser folk støtte op om Gamebox, da det helt klart er fremtiden med noget mere ala dreamhack, hvor holdene og sponsorer også får noget ud af at møde deres fans og ikke kun de andre lanspillere. Et sted hvor der er plads til alt det, som er gaming/esport og ikke kun den gamle mørke hal, hvor der lugter lidt indelukket.
#3(Med 2 svar)
12. december 2022 kl. 14:37
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Er helt enig! Det var lidt synd der ikke var flere dertil. Super setup, helt sikkert en mulighed for at få noget større op. Dog stadig synd for GGW
#5(Med 0 svar)
12. december 2022 kl. 14:40
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der bør også komme en del flere næste gang. Gamebox fik i hvert fald vist, at de godt kan stable et rigtig fedt arrangement på benene, så det bør næsten lokke en del til, som blev hjemme sidst.
#6(Med 0 svar)
12. december 2022 kl. 17:19
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvad jeg hørt fra bla. Flames stand, så var det første gang de har haft en stand til en "messe" og det var en kæmpe succes.
Samme galt vidst også for Astralis og hvis de hold kan få en succes ud af Gamebox, så vil de være med til at tiltrække mange mennesker, da de har mange spil de er involveret i. Så tror jeg nok besøgstallet skal komme opad efterhånden.
Rigtig synd for GGW, da Danmark burde kunne trække flere store lans.

I Herning har man både Boxen + en hel del haller, så setuppet er der til at kunne lave noget stort i flere genre på en gang.
#4(Med 0 svar)
12. december 2022 kl. 14:38
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Puha. Det er en hård kamel at sluge.
Fremtiden er kulsort for lans.
#7(Med 0 svar)
12. december 2022 kl. 19:19
PH4SE
Tror det er svært for de store land, og manglede billetsalg kan skyldes flere ting.
1 billet pris - er ikke billigt at købe billet med forplejning mv dertil... Og slet ikke i disse tider hvor folk er presset på økonomien.
2 håber at gamebox kan tiltrække folk, men det er jo samme udfordringer, og hvad skal der til før folk vil komme til...

Nu driver jeg selv et lille event, og hvad skal dertil for at trække hold og folk til.. vi gør meget i at pris ikke er for høj, forskellige typer af konkurrencer og andre typer af underholdning i løbet af dagen..
Men vi er altid åben overfor ideer og forslag til hvad vi kan gør anderledes mv. Og tror måske at de store events også skal kigge på dette. 😀
Jo flere som vil komme til events jo bedre. 👍🏻👍🏻
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.