Søger du hold til næste sæson?
10D : 12T : 58M : 29S
nicoodoz skifter måske snart Flames-trøjen ud til fordel for en anden.

Rygtes til fnatic: "Fedt, at man er eftertragtet af kæmpe organisationer"

nicoodoz fortæller, at det er fedt at blive sat i forbindelse med kæmpe organisationer, men kan ikke bekræfte rygtet.

nicoodoz er muligvis iført en fnatic-trøje efter majoren.

Kilder fortæller nemlig til Dust2.dk at nicoodoz er på fnatics radar, men at en aftale endnu ikke er helt på plads, hvorfor der kan nå at ske meget.

Selvom fnatic ikke har haft den store succes på det sidste, så vil det alligevel være et stort skridt op for den brandvarme flamme, da fnatic er en af de mest vindende organisationer i CS:GO's 10 års historie.

Copenhagen Flames har spillet sig helt ind i arenaen til PGL Major Antwerp 2022, og fredag har de chancen for at snuppe en plads i semifinalen, når de møder ENCE på den store scene.

Som holdets bedst ratede og mest stabile spiller ved majoren, har nicoodoz haft en stor andel i holdets succes i Antwerpen.

De bedste betting sider med de bedste odds på CSGO kan du finde her.

Næste succesoplevelse kan komme mod ENCE, der venter i kvartfinalen senere i dag.

Jeg føler, at der er ret gode chancer mod ENCE. Vi har spillet mod dem et par gange før, også til den her major, hvor vi slog dem ret komfortabelt på Ancient, så vi føler, vi har rigtig gode chancer.

Kan ikke kommentere på rygter

Ifølge Dust2.dk's kilder er fnatic interesseret i nicoodoz, men en aftale er endnu ikke på plads, og det er derfor slet ikke sikkert, at nicoodoz skifter til fnatic.

Danskeren vil dog slet ikke kommentere på, om det er sandt, at der er interesse fra fnatic.

Det kan jeg ikke kommentere på.

Men hvordan har du det med, at du bliver sat i forbindelse med sådan et stort navn, der samtidig har en helt anden økonomi bag sig end Copenhagen Flames?

Det er selvfølgelig fedt, at man er eftertragtet af kæmpe organisationer. Det er jo noget, man gerne vil overveje, også fordi Vorborg snakker åbent omkring, at vi kommer til at kigge på individuelle tilbud efter majoren. Så det må jeg selvfølgelig overveje at kigge på, når den tid kommer.

Om nicoodoz ender med at skifte til et andet hold efter majoren, får vi dog heller ikke svar på i dag, da danskerens fokus er på den kommende kamp.

Det lidt svært at sige lige nu. Lige nu har vi rigtig meget fokus på majoren, og jeg tænker ikke rigtig på alle de ting, der er uden for majoren.

Skulle nicoodoz skifte til fnatic, så vil det være et skifte til en af klubberne med det eftertragtede partnerskab med ESL, der sikrer holdet deltagelse i ESL Pro League og andre ESL events, der er beskrevet i Louvre-aftalen.

Dust2.dk har forsøgt at få en kommentar fra fnatic, men den store organisation er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

#1(Med 1 svar)
20. maj 2022 kl. 14:50
nylsnej
Det er jo sørgeligt at det vil være en nedgradering holdmæssigt.

Det kan man jo næsten sige uanset hvilket hold spillerne bliver tilbudt at joine hvor for sig.

Køb nu bare hele holdet fnatic!!
#2(Med 0 svar)
20. maj 2022 kl. 15:34
JernLars
Ja, medmindre at Fnatic skifter det meste af holdet ud, så vil det være han gå ned i niveau. Men jeg kan også godt forstå hvis lønnen trækker
#3(Med 2 svar)
20. maj 2022 kl. 15:59
ankjaers
Hvad med de bare erstatter hele holdet ned fnatics? De har jo ikke haft noget godt siden slutningen af 2019
#4(Med 1 svar)
20. maj 2022 kl. 15:59
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
skulle lige til at skrive det.
Køb dog bare holdet lol?
#6(Med 0 svar)
20. maj 2022 kl. 17:06
ankjaers
Det tager så lang tid at finde 5 spiller som fungerer sammen. Hold kæft jeg brækker mig hvis falmes bliver splittet op
#5(Med 0 svar)
20. maj 2022 kl. 16:45
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Håber da også fnatic (m.fl.) overvejer holdet i stedet for individet. De har ikke haft succes længe, og her er der tale et hold der har vist de har et højt niveau (og måske mangler at hæve bundniveauet), til en pris som man må antage meget få andre kan være med på.

Det er bare en fed historie, at det ikke er længe siden han sad og blev udråbt som snyder på bl.a. disse fora, til nu at være en af de bedste spillere til en major 😅
#7(Med 1 svar)
20. maj 2022 kl. 21:47
DOMINA7HOR
Har stor respekt for vorborg, hans arbejde og hans åbenhed, mén:

"Det er jo noget, man gerne vil overveje, også fordi Vorborg snakker åbent omkring, at vi kommer til at kigge på individuelle tilbud efter majoren."

Det her var en kæmpe fejl. Når du står midt i så vigtig en turnering, op til kvartfinale, så er det sådan noget man holder bag lukkede døre og ikke er så åbne om.

Nok eneste gang jeg hidtil har ment, at der havde været brug for mere pressetække, lidt mindre åbenhed og mere fokus på de professionelle opgaver. Alene det, at nicodooz nævner det, vidner for mig også om at fokus har været lidt flyvsk.
#8(Med 0 svar)
20. maj 2022 kl. 23:34
rALF
"Det her var en kæmpe fejl. Når du står midt i så vigtig en turnering, op til kvartfinale, så er det sådan noget man holder bag lukkede døre og ikke er så åbne om."

Af ren nysgerrighed så vil jeg lige høre, hvad det er, at du specifikt ser problematikken er? Og hvorfor? :-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.