Hartvig er fortid i Atlantic

Atlantic sadler om forud for næste sæson af POWER Ligaen. Holdet er nu nede på to spillere, efter de har sagt farvel til Hartvig.

Atlantic har haft en meget turbulent sæson i POWER Ligaen, der dog endte over forventning med en samlet 7. plads i grundspillet. Alligevel melder organisationen nu ud på twitter, at Hartvig ikke længere er en del af holdet.

Holdet skiftede to spillere i transfervinduet og kort tid efter måtte deres kampe udskydes, da der blev indgivet officielle anklager om snyd fra nogle af spillerne - deriblandt Hartvig.

Dust2.dk indledte en undersøgelse af de anklagede spillere, og her blev Hartvig frifundet, da der ikke blev fundet klare beviser på snyd.

På trods af Hartvig's frifindelse, så er han nu alligevel endt med at stå holdløs forud for næste sæson af POWER Ligaen.

Dust2.dk har snakket med Atlantic's ejer, Antonio 'Toni' Vlaisavljevic, for at høre nærmere om beslutningen om at skilles med den unge spiller.

Det er ikke nogen hemmelighed, at tiden omkring hartvig har været turbulent, og har presset et nyt CS-hold som vores maksimalt!

Ingen bad vibes fra os over den del, men da han begyndte at vise illoyalitet og snakke med andre hold, så kommer vi heller ikke til at gøre meget for at holde på ham, selvom vi godt kunne, ift. den kontrakt der er.

Dog vil vi alligevel ønske ham held og lykke i fremtiden. Det han leverer på serveren er helt unikt. Desværre kan man sige det samme, om det der bliver leveret uden for serveren.

Samtidig har Toni også noget at sige til den danske CS-scene.

Jeg vil gerne lige udnytte denne mulighed til en lille hilsen til alle omkring Dust2. Det er et helt unikt community, der er blevet bygget op. Men husk nu at smil - det smitter.

Atlantic består af:

  • Danmark Equip

  • Danmark Skejs

#1(Med 1 svar)
2. april 2022 kl. 00:44
zEden
så smutter skejs nok os inden længe
#2(Med 0 svar)
2. april 2022 kl. 01:17
AwF
Mon ikke LosReyes eller ex-Dream kunne ende her.
#3(Med 0 svar)
3. april 2022 kl. 18:52
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Super, så kan man begynde og heppe på Atlantic igen :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.