Onsdag aften bød på gode resultater i både toppen og bunden af divisionerne.

Udbygger føringen i 1. division

Der var succesoplevelser til både top- og bundhold onsdag aften.

Onsdag aften gav anledning til succesoplevelser til flere mandskaber, da POWER Ligaens divisioner atter løb over skærmen.

Samtidig markerede aftenens spillerunde også midten af sæsonen for en lang række af de deltagende hold, som derfor blot har en halv sæson tilbage til at nå deres ønskede placering i divisionerne.

Udbygger føringen

Onsdag aften bød på opgør i samtlige divisioner, men specielt i første division var der meget på spil for et af de mange hold.

Falcons havde nemlig mulighed for at slå et hul til de nærmeste forfølgere med to sejre, men også for topstriden var seks point vigtigt for topholdet, som blev besejret af divisionens førsteplads tirsdag aften.

Onsdag gik det dog ikke galt for andenpladsen. Aftenen blev skudt i gang med en 16-11-sejr over fjerdepladsen IGNITE, som derfor missede muligheden for at indhente f1skeren og co. I aftenens andet opgør var Falcons først spillet varme, og det blev derfor en hurtigt afgjort affære mod Faceit Fiat, som tabte hele 2-16.

Får hul på bylden

Ikke kun 1. division klarede et mandskab sig godt, da også 2. division A bød også på succesoplevelser onsdag aften, men denne gang var der ikke kun fokus på topholdene.

For første gang i denne sæson kom eSpuma nemlig fra en spillerunde med point på bordet. De kom i opgøret mod Tenacy, som ligeledes kæmper i den nedre halvdel af divisionen, hvorfor det var vigtige tre point eSpuma-drengene hentede i kampen på overlevelse.

B-divisionen bød ligeledes på en god aften til et af bundholdene. Future Gaming, som forud for spillerunden blot havde tilkæmpet sig seks point i syv kampe, havde nemlig en fornuftig dag.

Cruz ledte nemlig an i onsdagens tre kampe for mandskabet, som gik fra kampene med hele seks point. De kan vise sig at blive ekstremt vigtige i bundstriden, da holdet nu har lagt sig på en øjeblikkelig 9. plads.

Spiller sig ind i topstriden

I 3. Division C kunne særligt ét mandskab gå fra kampene med en rigtig god fornemmelse.

Aurantiaco lavede nemlig et clean sweep, da 18-årige MaD dominerede og skød sine tropper til ni point ud af ni mulige.

Mandskabet, som inden aftenens kampe så ud til at være et solidt midterhold, har nu for alvor spillet sig ind i topstriden, hvor alt er åbent. 21 point på 12 kampe er det blevet til, og det er altså blot tre færre end tredjepladsen, som giver mulighed for oprykning.

#1(Med 0 svar)
10. februar 2022 kl. 00:23
tobotto-
fuck eSpuma er vilde no cap
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.