ramziiN og Josefine kan se frem til at få nye holdkammerater. (Foto: Copenhagen Flames).

Flames bringer kvindeholdet tilbage

Den danske organisation søger spillere samt en coach til at fuldende kvindeholdet.

Copenhagen Flames bringer kvindeholdet tilbage til den kommende sæson og søger derfor tre nye spillere og en coach.

Det skriver sportsdirektør og medejer Daniels Vorborg mandag på Twitter, hvor han kommer med en åben opfordring til at kontakte ham og ansøge til projektet.

Udmeldingen kommer et par dage efter, at ESL annoncerede en turneringskalender for kvinder og i den forbindelse lovede flere initiativer for at fremme den kvindelige Counter-Strike scene, hvilket naturligvis glæder sportsdirektøren:

Det er rigtig fedt med noget opbakning fra turneringsarrangørerne, da der ikke har været meget fra de store under Covid. Før Covid, der synes jeg faktisk der var rigtig mange fede turneringer, men de sidste to år har der ikke været meget. Vi havde fortsat været involveret i kvindescenen uanset hvad, men det er klart med de her initiativer, så giver det kun mere mening at investere flere ressourcer i projektet på sigt.

Det seneste Fe-hold talte foruden den danske duo ramziiN og Josefine også finske Jennyzz samt svenskerne 7licious og Lina. Jennyzz forlod projektet august, og i oktober måtte holdet også sige farvel til de to svenskere.

De danske kvinder har derfor haft nogle måneder på sidelinjen, men kan altså nu se frem til selv at vende tilbage på serveren.

Det har altid været intentionen at få et nyt hold til Anna (ramziiN, red.) og Josefine, det var også udmeldingen da vi satte projektet i bero nogle måneder tilbage. I den periode har de to så kunne kigge med på herreholdets træning, og har kunne lære nogle ting der. Nu begynder næste sæson snart, og så skal vi stå klar med et nyt hold, fortæller Vorborg til Dust2.dk.

Allerede dagen efter umeldingen om, at Copenhagen Flames søger nye spillere til kvindeholdet, kom Vorborg atter til tasterne på Twitter for at fortælle, at de har modtaget en hel del henvendelser, som vil blive besvaret snarest muligt.

Til Dust2.dk fortæller han dog, at de fortsat er et pænt stykke fra at have et hold på plads, da kandidaterne først skal igennem et interview og derefter tryouts for at finde de helt rette.

Start niveauet er ikke alt afgørende for os, det vigtigste er at samle et helt hold, som alle er villige til at give alt for den her chance, afslutter Vorborg.

Copenhagen Flames Fe består for nu af:

  • ramziiN

  • Josefine

#1(Med 1 svar)
28. december 2021 kl. 18:35
CONR4D
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg synes personligt at de skal hive en spiller som Smed ind. Manden har crisp aim og en flot mave!
#2(Med 0 svar)
28. december 2021 kl. 19:11
WeiZ
Der er hvis også noget med han har lækkert hår, right?
#3(Med 1 svar)
29. december 2021 kl. 11:57
kelving
Det er tydeligvis svært at finde gode spillere når man tager en spiller en der har fået vac ban før.
#4(Med 0 svar)
29. december 2021 kl. 15:13
MadsFJ
Men nu er det jo så heldigt at reglerne er blevet ændret. :) Tror sku alle har lavet et eller andet i deres fortid som man fortryder.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.