DEJAVUE rykkede op i POWER Ligaen efter relegationspillet.

"Jeg er mega stolt af den indsats, gutterne har leveret"

DEJAVUE-spilleren Hartvig er kommet i den varme stol ovenpå oprykningen til Danmarks stærkeste CS:GO-liga.

Mandag rykkede DEJAVUE op i POWER Ligaen, efter de løb med en 2-0-sejr over Madsport i relegation.

Mandskabet spillede en god sæson i 1. division, hvor de endte på en andenplads med 14 ud af 22 mulige sejre trods en hård start med nederlag i fem af de første syv kampe. Den gode slutning vækker da også glæde i DEJAVUE-lejren.

Hele holdet er super glade. Vi har haft nogle enorm hårde kampe på det seneste, og det er bare så rart, at det hele ramler sammen vores vej her til sidst. Vi har været meget fokuserede på, at oprykningen skulle være mulig, og nu står vi her ovenpå en forfærdelig start. Jeg er mega stolt af den indsats, gutterne har leveret gennem sæsonen, fortæller Hartvig til Dust2.dk.

Nyt blod vender skuden

Ved transfervinduet hentede holdet Skejs og kenni samt coachen prada ombord for at vende den dårlige start, hvilket de som bekendt lykkedes med.

Efter transfervinduet tabte de nemlig blot to kampe, hvilket i følge Hartvig var et resultat af den rette indstilling.

Man kunne straks mærke forskellen i forhold til humør og niveau. I bund og grund manglede vi bare nogle mere positiv-sindet gutter. Og det fik vi. Vores coach "prada" har desuden været en stor del af vores succes. Han er altid forberedt til kampene og bringer altid godt humør, fortæller Hartvig om udskiftningerne.

Kongerne af Performance Centeret

DEJAVUE har i den grad sat spor i Performance Centeret, hvor Hartvig og n1Xen udmærker sig som sæsonens absolut bedste i divisionen. Her topper de både K/D, rating og first kills.

Hartvig

 • #2 K/D: 1.52

 • #1 Rating: 1.39

 • #3 First kills: 64%

n1Xen

 • #1 K/D: 1.56

 • #2 Rating: 1.38

 • #1 First kills: 71%

Du kan selv dykke ned i statistikkerne fra POWER Ligaens grundspil i liga-universet.

n1Xen dominerede også specielt i relegationkampen mod Madsport, hvor han præsterede en K/D-rate på 3 på første map. Hartvig har da også kun ros tilovers for sin holdkammerat:

Mikkel (n1xen, red.) er en meget talentfuld ung spiller. Han har rigtig god forståelse indenfor spillet. Vi har matchende spillestil, og vi ved, hvordan vi vil gribe kampen an, så vi har suppleret hinanden ret godt igennem sæsonen.

De imponerende tal har også givet anledning til en del løftede øjenbryn, men beskyldningerne om snyd, er ikke noget, der får holdet til at smuldre, fortæller Hartvig.

Vi hører tit, at folk mistænker os begge, men vi ser det som et selvtillidsboost. Vi har kendt hinanden længe, så alle er indforstået med, at det blot er sølle rygter. Vi går ind til alle kampe med samme indstilling, og er altid så forberedt som muligt.

Varsler udskiftninger

Trods den gode sæson, er det dog formentlig ikke det samme DEJAVUE-hold, som stiller til næste sæson i januar, da Hartvig varsler ændringer på holdkortet.

Tingene står meget uklart i DEJAVUE, så vi må se, hvad tiden bringer. Der vil formentlig ske nogle ændringer på holdkortet, og mere kan jeg ikke røbe…

For nu består DEJAVUE dog af følgende:

 • Danmark embo

 • Danmark Hartvig

 • Danmark n1Xen

 • Danmark Skejs

 • Danmark kenni

 • Danmark prada (coach)

#1(Med 1 svar)
20. november 2021 kl. 22:05
ValcoNN
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
:O
#2(Med 0 svar)
21. november 2021 kl. 18:54
Amalie
Turneringsadmin
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
:O
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.