FL1T er færdig i forZes startfemmer.

Store ændringer i forZe

Efter den missede major-kvalifikation har forZe kigget nærmere på CS:GO-holdet, og det får konsekvenser for coachen samt to spillere.

forZe har sat gang i en stor udskiftning på CS:GO-lineuppet, da coachen liTTle samt to spillere, almazer og FL1T, er færdige.

Det sker efter et skuffende IEM Fall, hvor forZe sluttede på sidstepladsen.

Der var derfor ingen RMR-point at hente for det russiske hold, hvilket endte med at være afgørende for, at forZe ikke kvalificerede sig til majoren.

Inden den sidste RMR-turnering havde forZe ellers 2.450 point, så de lå godt i svinget til en af de fem pladser fra CIS-regionen, men forZe må altså overvære majoren i Stockholm via stream.

Det får nu konsekvenser, da liTTle har fået ophævet sin kontrakt, mens både FL1T og almazer er smidt ud på bænken. Sidstnævnte er den eneste af de to spillere, som er blevet sat til salg, skriver forZe på holdets hjemmeside.

forZe består nu af:

  • Jerry

  • KENSI

  • zorte

forZe er i skrivende stund rangeret som verdens 22. bedste hold.

#1(Med 6 svar)
19. oktober 2021 kl. 12:30
Wasin
Spøjst hvordan en som fl1t er gået fra at være på tale til NaVi og samtidigt være udråbt til at blive en kæmpe stjerne nu pludselig står her og er blevet vejet for let på et semi tophold som forze.

Jeg både håber og tror på det ligger noget andet bagved den her beslutning. Ellers virker det som et selvmål i min optik. Almazer kan selvfølgelig sagtens erstattes.
#2(Med 5 svar)
19. oktober 2021 kl. 13:36
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Uden at have andet end hukommelsen at have det i, så husker jeg det som om, at både xsepower og FLIT - med afstand - var de to klart bedste spillere for forZe. Det undrer mig, at det er dem, som er blevet sorteret fra.
#3(Med 1 svar)
19. oktober 2021 kl. 13:51
Buhl
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Helt enig
xsepower så meget meget lovende ud 🤔
#6(Med 0 svar)
19. oktober 2021 kl. 17:05
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sådan husker jeg ham også og det ligner også, at K23 vinder kampe, når han rammer dagen.
#4(Med 2 svar)
19. oktober 2021 kl. 14:14
Wasin
Yeah - jeg mener dog det kom frem xsepower havde store problemer med at kommunikere ingame og han derfor blev sorteret fra. - og ikke pga manglende niveau.

Det virker også lidt underligt, at det kun er almazer der er sat til salg, mens fl1t blot er bænket. Jeg tror det lugter lidt af noget internt splid, kontraktuenigheder eller hvad ved jeg og så prøver man som "klub" at presse ham lidt her - mens man nok i teorien helst ser han bliver.

- Det er selvfølgelig rent gætteri :D
#5(Med 0 svar)
19. oktober 2021 kl. 14:48
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Der var rygter om fl1t til VP efter majoren i stedet for sanji. De har tidligere nægtet at tale med navi om at sælge ham, hvor navi endte med at købe perfecto, så jeg forstår godt, hvis der er splid.
#7(Med 0 svar)
19. oktober 2021 kl. 17:09
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det kan sagtens tænkes - det fulgte jeg ikke så meget med i.

Tjaa, det er selvfølgelig en mulighed. Det kan også være, at man forsøger at "holde" på noget af FL1T's salgsværdi ved ikke at sætte ham direkte på salgslisten, men måske ønsker at indikere overfor eks. VP. at man måske stadig har ham i tankerne og derfor ikke vil slippe ham helt så billigt, som eks. hvis han havde været på salgslisten med tagget "ikke en del af planerne, kom og tag ham". Who knows. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.