Der er rigeligt med kampe i divisionerne i dag.

Nyt førerhold i sigte og topbrag i vente i 2. division

Der er både divisionskampe, POWER Ligaen-kampe og et muligt nyt tophold i 1. division i vente tirsdag aften.

Det er blevet tirsdag, og traditionen tro er der kampe i POWER Ligaens divisioner, men også i den øverste række er der opgør på menuen.

Vi lægger ud i 2. division A, hvor to af topholdene brager sammen. Quantaya-Gaming og DREAM Alliance ligger nemlig á point på en delt andenplads. Quantaya-Gaming har dog én kamp mindre og er fortsat ubesejrede i rækken. Kampen skydes i gang klokken 18:00.

Herefter skal vi et smut til POWER Ligaen, hvor AaB og Esport Harte Martinsen krydser klinger. AaB har tromlet over DREAM.gg, Madsport Esports og CEPTER BITSKINS i de tre kampe, nordjyderne har spillet indtil nu, og det er godt nok til en foreløbig andenplads.

Esport Harte Martinsen har dog også fået en udmærket start på tilværelsen i det fine selskab, hvor det er blevet til to sejre ud af seks kampe. Senest var de tæt på at tage fusen på AGF i mandagens kamp, hvor de på et tidspunkt førte 9-1. AGF vendte dog tingene på hovedet og tog sejren 16-11.

Aftenen rundes af i 2. division B, hvor topholdet MASONIC Academy skal forsøge at fortsætte deres stime med fire sejre i lige så mange kampe. Tirsdag aften tager de imod OIS eSport klokken 22:00.

Nyt IGNITE kan toppe tabellen

Der er også kampe i 1. division tirsdag aften, og her skal IGNITE i aktion to gange. Mandskabet, der blev samlet under ledelse af Equip op til denne sæson, har indtil videre fået tre sejre i fire kampe i 1. division denne sæson.

Tirsdag skal de først et smut i ilden med Agaming, inden DEJAVUE venter senere på aftenen. Begge modstandere ligger i bunden af tabellen, og IGNITE's IGL Equip regner da også med, at IGNITE efter tirsdagens kampe ligger i spidsen af divisionen.

Jeg forventer klart to sejre i aften. Vi har spillet noget godt cs i slutningen af vores opgør. Kommer vi for en gangs skyld godt fra start, bliver det også to sikre sejre, siger han og tilføjer:

Ser vi langsigtet på sæsonen er det vigtigst at slutte sæsonen i spidsen. Vores hovedfokus er på udviklingen, og hvis vi holder den stabil som nu, skal vi nok ende i spidsen, når sæsonen er ovre, lyder det fra IGL'en.

Stillingen i 1. division lige nu:

Tirsdag aftens program på streamen er som følger:

  • 18:00 - Quantaya-Gaming vs. DREAM Alliance (2. division A)
  • 19:00 - Esport Harte Martinsen vs. AaB (POWER Ligaen)
  • 20:00 - Brøndby Esport vs. HDE.Hype (2. division A)
  • 21:00 - AaB Akademi vs. Tricked.AT (2. division B)
  • 22:00 - MASONIC Academy vs. OIS eSport (2. division B)

Se med på den officielle stream herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.