Sådan så en del af eventet ud i 2017, da Dust2.dk gæstede.

NPF-finale bliver vist på TV 2 ZULU

NPF og TV 2 ZULU har indgået et nyt samarbejde, der blandt andet betyder, at finalen til semi-pro turneringen vil blive vist på TV 2 ZULU.

Det annoncerede TV 2 ZULU tidligere på aftenen

NPF er Danmarks største LAN-event, og det er første gang nogensinde, at finalen bliver sendt på dansk tv.

I en pressemeddelelse skriver TV 2 ZULU, at aftalen desuden indebærer, at TV 2 ZULU kommenterer og analyserer finalen med et hold kommentatorer fra TV 2’s Counter-Strike-studie i Odense.

Vi glæder os rigtig meget, fordi det er første gang, at vi på TV 2 sender fra en af de store klassiske danske LAN-events, der går mange år tilbage, og som i høj grad har været med til at forme og udvikle den danske scene. Rigtig mange af de store danske stjerner har trådt deres barnesko ved NPF, så vi er meget spændte på at sende en finale med nogle af de største talenter Danmark har at byde på lige nu. Og hvem ved, måske ser vi et par af fremtidens helt store stjerner på serveren. Vi ser især frem til at give folk et indblik i den passion, glæde og begejstring, der i høj grad også er at finde ved disse events – og så glæder vi os til en finale, hvor vi forventer et højt sportsligt niveau, når man tænker på alle de vanvittigt talentfulde hold og spillere, vi har i Danmark, siger Kasper Søgaard Alstrup, redaktør på TV 2’s Counter-Strike dækning.

Også arrangørerne bag NPF glæder sig over samarbejdet med TV 2 ZULU. 

For NPF betyder det rigtigt meget, at TV 2 vil sende vores finaler. Det er en kæmpe anerkendelse af, at danskerne godt kan lide de ting, vi laver. Desuden er det med til at bringe mainstream gaming ind i dagligstuerne, og forhåbentlig kan det så hjælpe til at vækste den danske gamingkultur. Selvom NPF altid har fokuseret på hygge og er dansk og mest for danskere, så kan vi virkelig mærke i år at vi rækker armene op i højden, hvor vi kan begynde at sammenligne os med andre store internationale events. Det er to aspekter vi virkelig gerne vil mixe sammen, siger Marc Simonsen, arrangør ved NPF.

I forbindelse med transmissionen vil blandt andre kommentatoren Andres 'JERN' Thomsen være at finde i Messe C i Fredericia, hvor han vil interviewe spillere, fans og gæster.

Finalen til NPF skydes i gang den 17. oktober, og her starter TV 2 ZULU med optakt fra kl. 11:15.

Samme dag finder også turneringen BLAST Premier Fall Showdown 2021 sted, og også denne vil TV 2 ZULU vise, når finalen til NPF er færdigspillet.

NPF huser omkring 2500 deltagere, hvilket gør det til Danmarks største LAN-event. Eventet finder sted i Messe C i Fredericia fra den 15.-17. oktober.

#1(Med 3 svar)
18. september 2021 kl. 22:05
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kanon nyhed for dansk Counter-Strike.
Nu mangler vi bare at finalerne på Powerligaen også bliver vist på zulu, så begynder det virkelig at ligne noget!
#2(Med 2 svar)
18. september 2021 kl. 22:20
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Helt enig. Jeg ville virkelig gerne se dust2 ligaen på Zulu og hvis det skal starte med finalerne, så er det fint for mig.
#3(Med 1 svar)
18. september 2021 kl. 22:37
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja og især Slutspillet ville være fint. Ærligt tror jeg det bliver alt alt for meget hvis de viser hele ligaen.
Jeg har altid spillet CSGO og været langt inde i scenen osv. Også, og selv jeg synes det ville være underligt eller for meget at sende samtlige kampe i hele ligaen

Men slutspillet, ville være det mest vigtige for dansk cs nogensinde om ikke andet!
#4(Med 0 svar)
18. september 2021 kl. 23:10
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det kan sagtens tænkes, at det ville være for meget med hele ligaen og at det ville være rigeligt med slutspillet. En ting er sikkert - jeg tuner ikke ind på twitch for at se dust2 ligaen, men hvis kampene var på den dedikeret csgo kanel på Zulu, så ville jeg med glæde se på det.
#5(Med 3 svar)
18. september 2021 kl. 23:19
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så kan det være tidsplanen bliver overholdt!
#6(Med 2 svar)
19. september 2021 kl. 00:13
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dansk lan, tidsplaner - altså... Man ku' vel håbe - men set i baglyset af de sidste 15 år mere eller mindre, tror jeg at jeg på 1 hånd kan tælle lans der har været indenfor tidsgrænsen :D
#10(Med 0 svar)
19. september 2021 kl. 09:32
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
+1
#12(Med 0 svar)
19. september 2021 kl. 12:45
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Haha, jeg er helt enig. Men jeg synes, af alle de lans jeg har været til, så har NPF altid været forfærdeligt ifht. tidsplan, selvfølgelig skarpt efterfulgt af CPH Games ;D
Så man kunne jo håbe på, at det her tiltag kunne være med til at mindske de forsinkelser der måtte opstå..
#7(Med 4 svar)
19. september 2021 kl. 08:16
DH_JanLund
Dejligt. Men hvorfor pokker starter de ikke ud med powerligaen. Har dust2 sovet i timen? Eller har der slet ikke været kontakt?
#8(Med 3 svar)
19. september 2021 kl. 09:01
munkefar
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det giver bestemt også god mening for os at broadcaste POWERLIGAEN i et eller andet omfang.

Særligt når man tænker på, at ligaen - i mine øjne - er den stærkeste liga, vi nogensinde har haft i dansk Counter-Strike - også i et historisk perspektiv. Her tænker jeg ikke kun på det sportslige niveau, men også stabiliteten henover sæsonen fra både holdene, organisationerne og Dust2.dk som arrangør.

Så i udgangspunktet er vi interesseret, fordi vi også gerne vil favne den del af Counter-Strike scenen i det omfang, at det er muligt for os. Her kan ting såsom en ekstremt presset turneringskalender, ressourcer og logistik spille ind - lidt kedelig forklaring, I know, men det spiller trods alt en rolle alt sammen.

Når det er sagt, så er der også nogle nuancer i, at selvom vi i udgangspunktet er interesseret, så er der også rigtig mange detaljer, der skal falde i hak, før det f.eks. giver mening for TV 2 at dække en bestemt turnering. I det konkrete tilfælde her med NPF har vi længe haft en dialog for at finde ud af, hvordan det rent praktisk kunne gøres så "attraktivt" for TV 2 som muligt. Selvfølgelig med henblik på, at det også skulle give mening for NPF - det er faktisk også derfor, at vi kalder det et samarbejde.

For vi har været nødt til at møde hinanden på nogle praktiske punkter, før dette kunne blive en realitet. Så ligesom samarbejdet med NPF, så vil der være mange detaljer, der skal falde på plads, før det giver rigtig god mening for både os som broadcaster og dem som arrangør.

F.eks. er vi allerede langt inde i planlægningen af hele 2022 og derfor er det ikke altid lige til at passe ind. Jeg tror ikke, at jeg røber for meget ved at sige, at vores dialog med NPF faktisk har stået på i et par år on and off - og i år gav det heldigvis rigtig god mening for alle involverede, at vi kastede os ud i det.
#11(Med 0 svar)
19. september 2021 kl. 10:54
DH_JanLund
Tak for åbenheden. Dejligt i også kigger i powerligaens retning.
#14(Med 0 svar)
19. september 2021 kl. 23:02
fLix8
Pisse fedt, at du kan give lidt indsigt!
#15(Med 0 svar)
20. september 2021 kl. 07:44
Ztereo
Fedt at høre Kasper! Jeg synes virkelig I er kommet langt på relativt kort tid. 🔥
#9(Med 0 svar)
19. september 2021 kl. 09:10
JAKE
Kæft jeg glæder mig til at være i TV så! 😂
#13(Med 0 svar)
19. september 2021 kl. 19:43
eyM
Verdens mest forpestede og ringe arrangerede Lan…
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.