messioso skal være den nye General Manager for Complexitys CS-afdeling.

Complexity henter tidligere North-ansvarlig

Den amerikanske organisation har udnævnt en ny General Manager til deres Counter-Strike-afdeling.

messioso, der tidligere har været ansat som Head of Esports Operations i North, har nu fundet sig en ny arbejdsgiver, da han fremover skal agere General Manager for Complexitys Counter-Strike-afdeling.

Det melder organisationen på Twitter.

Engelske messioso er dog ikke helt ny i rollen som ansvarlig for et hold. Han havde nemlig et lignende job hos danske North fra april 2019 indtil februar 2021, hvor organisationen lukkede.

Inden sin tid i North havde messioso en lignende rolle i RFRSH, hvor han var Director of Esports Operations. Den rolle betød samtidig, at han altså havde en finger med i spillet hos blandt andre  Astralis og Heroic.

Tilgangen af messioso kommer i en tid, hvor der er sket store ændringer i Complexity. Her har holdet både hentet nye spillere og skiftet coach, mens også danske k0nfig brækkede sin hånd, hvorfor NaToSaphiX har været nødt til at træde ind som stand-in.

#1(Med 0 svar)
23. august 2021 kl. 21:27
Glockey
Lol
#2(Med 0 svar)
23. august 2021 kl. 21:44
PillerPaller
Også et oplagt sted at scoute til stabsapparatet :D
#3(Med 0 svar)
23. august 2021 kl. 21:55
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Flot af både Graham og CoL!
#4(Med 0 svar)
23. august 2021 kl. 22:04
Wasin
Tæt på umuligt at vide hvorvidt han er god eller dårlig til sit arbejde baseret ud fra han har været i north. Hele north projektet var jo bare en stor betændt byld af dårlige beslutninger og dårlige spillere som bare ventede på at gå galt.

Jeg er af den overbevisning, at Jason Lake er en hardcore businessman og jeg tror ikke på han træffer beslutninger på den front der ikke er velovervejet, så mon ikke det er et godt match!
#5(Med 0 svar)
24. august 2021 kl. 08:25
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det skal sgu nok blive godt!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.