Efter nedrykning: Henter endnu en svensker

Quantaya-Gaming har tilføjet to nye spillere til holdkortet forud for den kommende sæson af POWER Ligaen.

Der er kommet udskiftninger på plakaten hos Quantaya-Gaming, efter de i sidste sæson af POWER Ligaen rykkede direkte ned fra 1. division.

Mandskabet har nemlig hentet Bortsy og svenske Ralle ind som erstatning for f1ktion og Vedstedd. Holdet tæller dermed nu to svenskere, og det er et ganske bevidst valg.

Vi tog en ekstra svensker ind for at få orang- til at føle sig mere komfortabel, fortæller holdets ingame leader Zaq, der også knytter en forklaring til tilføjelsen af Borsty: Vi prøvede ham af på AWP'en, og der var bare god kemi fra første game.

Det var dog ikke den direkte nedrykning, som førte til udskiftningerne, fortæller holdets ingame leader.

Jeg vil mene, vi faktisk havde en del gode resultater, dog var vi meget svingende i niveau. Vi tog en snak om, hvad vi ville, og hvordan vi ville prioritere CS m.m., og det var bare ikke alle, der ville det samme, fortæller Zaq til Dust2.dk.

Zaq anerkender dog, at den forgangne sæson var præget af et svingende niveau. Holdet formåede ellers at vinde en kamp mod divisionens tophold AGF Academy og IGNITE i starten af sæsonen. 

Herefter blev der dog længere og længere imellem sejrene, som de i alt snuppede syv af, hvilket ikke var nok til at sikre endnu en sæson i 1. division. Målet for denne sæson lyder derfor på oprykning med de nye spillere.

Af hensyn til det svenske islæt kommunikeres der på engelsk for at undgå misforståelser, selvom naborne i øst ellers forstår en smule dansk.

Holdets rigtige kommunikationsudfordring er dog ikke sproget men spillernavnene, da holdet nu har både en Ralle og en RalleR, der også deler fornavnet Rasmus, som førstnævnte nu er døbt in game.

Quantaya spiller udover den kommende sæson af POWER Ligaens 2. division også med i ESEA Main.

Quantaya-Gaming består af:

  • Danmark Zaq
  • Danmark RalleR
  • Danmark Borsty
  • Sverige Ralle
  • Sverige orang
#1(Med 0 svar)
20. august 2021 kl. 10:00
Borsty
"Bortsy"
Man:(
#2(Med 0 svar)
20. august 2021 kl. 14:46
Equip
FlækBorsty
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.