Skiller sig af med hele holdet

Madsport har nu valgt at sige farvel til alle fem spillere.

Madsport Esports har valgt at sige farvel til deres main-hold.

Det annoncerede organisationen tidligere i dag på deres hjemmeside.

Her skriver de, at valget skyldes en beslutning taget af ledelsen, som gerne vil starte holdet op med en ny kerne af spillere.

Om spillerne skriver Madsport Esports desuden:

Vi vil gerne takke PihlziNh0 for at bygge holdet op så kort tid inden starten af ESEA Main og Dust2s Elgiganten Ligaen. Det har været en hård tid med mange op- og nedture i de sidste par måneder.

Vi er meget glade for, at vi har fået muligheden for at lære Griller og Slize at kende; de har tilføjet en masse glæde og dedikation til det her projekt, til trods for en masse officielle kampe som har haft indflydelse på både træning og socialt liv.

Både Boring og Seal blev forfremmet fra vores Academy-hold til main-holdet, men desværre slutter rejsen her. De er to meget unge spillere, som har stort talent for CS:GO - det har alle på det her lineup.

Madsport Esports deltog i den seneste sæson af POWER Ligaen, hvor de spillede med i 1. division B. Her blev det til en ottendeplads efter grundspillet, hvorefter holdet fastholdt deres spot i 1. division efter sejre i relegation.

Dust2.dk har fanget PihLziNh0, som kan fortælle, at Madsport Esports har fået nogle muligheder, som de ikke har kunnet sige nej til.

Vi er ikke længere en del af Madsport, fordi der er kommet nogle muligheder for organisationen, som de ikke har kunnet sige nej til. Og da vi andre samtidig splitter op, så var der ikke den store grund til at holde på os spillere.

Hvad det præcis er for muligheder, Madsport Esports har fået, vides endnu ikke. PihLziNh0 skal da også selv bruge lidt tid til at tænke over, hvad fremtiden nu skal stå på.

Personligt går jeg i tænkeboks i forhold til hvad jeg skal i fremtiden. Om det er coaching, spiller eller noget management, ved jeg ikke endnu. Men jeg håber, at drengene ender nogle nice steder, det fortjener de.

Madsport Esports bestod af:

  • Danmark PihLziNh0
  • Danmark Griller
  • Danmark SLIZE
  • Danmark Boring
  • Danmark Seal
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.