Søger du hold til næste sæson?
07D : 07T : 42M : 22S

Divisionerne afgjort her til aften

POWER Ligaens divisioner blev afsluttet her til aften, og nu kender vi altså en del af de hold, der rykker direkte op eller ned.

De sidste kampe i POWER Ligaens divisioner løb af stablen i dag, og her endte flere af divisionerne med nogle utroligt tætte første-, anden- og tredjepladser, hvor kun de indbyrdes præstationer afgjorde det endelige resultat.

Aarhusianerne rykker op til førsteholdet

I går blev 1. division A spillet færdig, men søsterdivisionen B måtte trække spændingen helt til i dag, inden den kunne afgøres.

Her bød divisionen på flere spændende opgør, da blandt andet IGNITE og SERA ESPORT skulle i duel hele to gange mod hinanden. I begge henseender blev det til sejr til IGNITE, men i det andet opgør formåede SERA ESPORT at gøre det en smule mere spændende i forhold til første kamp, hvor det blev til et 16-3-nederlag.

Også AGF Academy var i ilden, og her hed modstanderen Quantaya-Gaming. Holdet befinder sig i den lavere ende af tabellen, og det var da heller ikke nogen svær sag for AGF Academy at besejre dem i dagens opgør.

Dette betyder altså, at AGF Academy slutter på førstepladsen i gruppen med 54 point. Dermed har de sikret sig direkte oprykning til POWER Ligaen, hvor førsteholdet AGF atter kan byde dem velkommen.

Quantaya-Gaming må derimod se sig slået ud af 1. division, da de med nederlaget til AGF Academy befinder sig på en niendeplads, som sikrer direkte nedrykning til 2. division.

Sådan sluttede 1. division B

Utroligt tæt i toppen

I 2. division B spidsede det for alvor til i dagens kampe, hvor både forsinket5 og Obliviate eSport havde to opgør på programmet. Begge hold sejrede over SoA Aalborg, hvorefter Obliviate sikrede førstepladsen i divisionen med en hurtig sejr over Madsport Academy.

forsinket5 skulle dernæst i duel med Tricked.AT, men dette viste sig at blive en sand neglebider, som måtte ud i overtid, før den kunne afgøres. Her var det især Tricked-spilleren Andree, der brillerede i opgøret, men i sidste ende var det dog forsinket5, der kunne snuppe sejren.

Det betyder derfor, at Obliviate eSport og forsinket5 slutter á point i 2. division B. Det er dog Obliviate, der sætter sig på tronen i divisionen, da de har vundet flere runder i de indbyrdes opgør.

Dette betyder derfor, at Obliviate skal i duel med førstepladsen fra 2. division A, DEJAVUE, og her dystes der om direkte oprykning til 1. division. Du kan læse meget mere om hvordan op- og nedrykning forløber i denne artikel:

Sådan sluttede 2. division B

Direkte oprykning til 3. division

I 4. division A slutter toppen også utroligt tæt, og her havde vi et ægte topbrag på menuen, da Sønderborg eSport stødte sammen med Ultra Esport. Vinderen af dette opgør ville tage førstepladsen i gruppen, og dermed rykke direkte op i 3. division.

Opgøret blev udkæmpet på Vertigo, og her var Sønderborg eSport dominerende lige fra starten. Ultra Esport formåede at komme tilbage med nogle runder, men det var dog aldrig nok til at stoppe de stærke sønderjyder, som derfor kunne tage sejren.

Dermed slutter Sønderborg eSport på en førsteplads med 45 point, og sikrer sig derfor direkte oprykning til 3. division. I søstergrupperne i 4. division er det henholdsvis Mou Gaming, Multihunters Acd og HYDR, der rykker direkte op.

Sådan sluttede 4. division A

#1(Med 1 svar)
24. juni 2021 kl. 00:33
gallazor
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
3. div er hvad?
#2(Med 0 svar)
24. juni 2021 kl. 01:56
d0nut
+1, folket vil have interview med Aebleskiver!!
#3(Med 0 svar)
24. juni 2021 kl. 23:06
FleaK
3. divcisme gør mig trist #StandWith3rdDiv
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.