b0ychild har tidligere spillet under blandt andre Great Danes-fanerne, hvor han var med til at vinde sæson fire af dust2.dk's liga, der dengang hed C4 Ligaen.

Gammel kending vender tilbage: Alpha henter tidligere spiller ind som coach

Et velkendt ansigt er igen en del af Alpha.

b0ychild er igen tilbage i Alpha.

Det melder holdet på Twitter, hvor de annoncerer, at den gamle kending bliver head coach.

Hovedpersonen selv er også glad for at være tilbage i Alpha.

Det er dejligt at være tilbage i Alpha. Det er her, jeg føler, jeg fik mit "rigtige" gennembrud tilbage i tidernes morgen. Jeg kender baglandet rigtig godt, og så synes jeg, at det er et virkeligt interessant hold, som der er blevet samlet. Det er en god blanding af erfarne spillere, kombineret med spillere som er sultne og på vej frem, siger b0ychild.

Senest b0ychild var i Alpha, var i 2017, hvor han var med til at vinde blandt andet Sorring LAN. Siden har han også været en del af det Great Danes-mandskab med blandt andre blameF, der i 2018 vandt C4 Ligaen, som Dust2.dk's liga dengang hed.

Det er også den nye coach's ambition at få Alpha op i toppen af den danske subtop og dyste med om pokalerne. Og det skal nok komme, tror b0ychild, der ikke går efter andet end guldet.

Jeg har en ekstremt stor vindermentalitet, og jeg synes altid, at 1. pladsen er tabt, hvis man kommer på 2. pladsen. Jeg er aldrig tilfreds med at komme alt andet end nummer ét, om det så er en DPLA kamp, eller om det er fodbold imod min halvandenårige søn ude i gangen.

Dynamisk duo

Første store udfordring bliver allerede i slutningen af april, når slutspillet i Elgiganten Ligaen spilles. Her skal Alpha i kvartfinalen i ilden mod Copenhagen Flames, og selv om det på papiret ligner en svær opgave, så er der dog en lille chance for at spolere Flames' gulddrømme, forudser b0ychild.

Realistisk set, så er vi jo ikke favoritter imod Flames, men jeg ser klart en ekstremt spændende kamp, der, hvis vi vinder nøglerunderne, sagtens kan vippe til vores favør. Vi har jo slået dem i en BO1 i grundspillet, men en BO3 er klart til deres fordel i og med de er favoritter, siger han.

Aftalen om at blive head coach hos Alpha kom endeligt i hus tirsdag, fortæller b0ychild. Det vigtigste var, at han fik mulighed for at gå 100 procent ind i projektet.

Jeg gider ikke sidde og være "coach" og så være til stede 2-3 gange om ugen. Jeg er med for at gøre en forskel og ikke for at hyggesnakke under kampene og klappe gutterne på skuldrene. Så jeg kunne først sige ja 100%, hvis jeg med sikkerhed kunne garantere mig selv og selvfølgelig holdet, at jeg kunne gå ind til det og bruge en masse tid på det, siger han og tilføjer, at han ser frem til samarbejdet og især holdets ingame leader:

Jeg har tidligere spillet med TOBIZ, og jeg synes personligt, at han er en af de bedste callere vi har på den danske sub-top, ikke kun pga. det taktiske, men også den personlighed han har. Så jeg håber selvfølgelig, at vi kan blive den dynamiske duo, og sammen føre holdet niveauer op, så det bliver endnu sjovere, slutter b0ychild.

Alpha tager som nævnt snart hul på slutspillet, når de den 26. april spiller kvartfinale mod Copenhagen Flames.

Alphas startfemmer består af følgende:

  • Danmark TOBIZ
  • Danmark LUMSEN
  • Danmark wAGNR
  • Danmark hug
  • Danmark lund
#1(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 17:42
Dandy
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ingen tvivl her, et godt og erfarent valg
:alpha:
:alpha:
:alpha:
#2(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 18:27
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kender ikke mange herinde privat. Men Boy virker sgu som en god fyr. Bliver fedt at se ham som coach :)
#3(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 18:41
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Held og lykke b0y!
#4(Med 1 svar)
30. marts 2021 kl. 19:30
rafikoN
Det ikke tit man ser en coach som er bedre end hele holdet han coacher. Men spændende. Held og lykke! :-)
#5(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 19:41
hug
Guld Sæsonkort Sæson 16
^^xD gotem
#6(Med 0 svar)
30. marts 2021 kl. 23:23
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Stærkt 👍
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.