En sejr mod fnatic kan sikre Astralis førstepladsen i gruppen.

Gruppen afgøres endeligt i aften

Astralis er videre, men en sejr i aftenens kamp kan gøre vejen til trofæet nemmere.

Links med * er reklamelink | Odds er hentet kl. 09:30 og kan ændre sig | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu

Mandag aften spilles de sidste kampe i gruppe D i ESL Pro League, og de bliver afgørende for, hvordan de tre hold sendes videre fra gruppen.

For Astralis, Virtus.pro og Liquid er allerede videre, og de tre hold er inden mandagens kampe á point. Det kommer to af holdene også til at være, når aftenens kampe er færdigspillet, da Virtus.pro og Liquid mødes i den ene kamp, mens Astralis brager sammen med fnatic i gruppens anden kamp.

I den sidste kamp mødes Evil Geniuses og Endpoint.

Sejr udløser førsteplads

Vinder Astralis deres kamp, er de sikre på at gå videre som etter fra gruppen, da de har slået både Liquid og Virtus.pro indbyrdes. Taber de, er drømmen om førstepladsen knust, da førstepladsen i stedet vil gå til vinderen af opgøret mellem Virtus.pro og Liquid.

fnatic har i deres fire kampe blot vundet én, nemlig kampen mod Astralis' overmænd fra Evil Geniuses. Derudover er det dog blevet til rene 0-2-nederlag for svenskerne, der kun har æren at spille for.

Astralis derimod har siden åbningsnederlaget til Evil Geniuses fundet opskriften på sejr og har slået både Virtus.pro og Liquid i tætte opgør, mens sejren over Endpoint aldrig for alvor var i fare.

Toere og treere parres

I kampen mellem gruppens to andre hold, der er videre, er det samtidig kampen om bedst muligt udgangspunkt, når slutspillets kampe skal fastsættes.

Vinderen af aftenens kamp mellem Liquid og VIrtus.pro vil afgøre placeringen mellem de to, og hvis Astralis samtidig vinder deres kamp, er der reelt kun anden- og tredjeplads at spille om.

Men i forhold til slutspillet kan det blive afgørende. Her bliver en andenplads i gruppen nemlig parret med en af de andre gruppers treere. Anden- og tredjepladserne fra de andre grupper, og dermed de potentielle modstandere for gruppe D's anden- og tredjeplads, ser ud som følger:

  2. plads   3. plads
  Complexity   FunPlus Phoenix
  ENCE   G2
  Brasilien FURIA   NaVi

Som altid spilles de sidste kampe samtidig klokken 19:00. Kampene kan følges via HLTV Live.

#1(Med 0 svar)
29. marts 2021 kl. 10:46
Butler
Astralis kan vel ikke blive 3’er? Da de med et nederlag vil ende på 9 point ligesom taberen af Liquid og VP, og så er Astralis bedst indbydes.

Sku lige før det er federe at blive 3’er end 2’er, når du har Navi og G2 i 3’er gruppen :)
#2(Med 0 svar)
29. marts 2021 kl. 13:41
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det burde være en sikker sejr! Tænker man for alt i verden vil undgå Navi i en kvartfinale - det må da kunne motivere dem til sejr
:astralis:
#3(Med 0 svar)
29. marts 2021 kl. 19:24
c_hamborg
Han er brandvarm fra start, Devve!
#4(Med 0 svar)
29. marts 2021 kl. 20:44
Madsen
Holy fuck 40 kills....
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.