Tilmelding til POWER Ligaen lukker
04D : 17T : 37M : 05S
AaB Akademi og eSpuma Academy leger med i toppen af Elgiganten Ligaen 2. division A.

Forventer tæt kamp om førstepladsen

De to tophold i Elgiganten Ligaen 2. division A forventer begge, at topstriden bliver afgjort i en tæt duel.

Elgiganten Ligaen 2. division A er uhyre tæt forud for den sidste spillerunde, som starter i næste uge, og her ligger særligt tre mandskaber og kæmper om førstepladsen.

Her ligger AaB Akademi i toppen af ligaen med 36 point, mens både eSpuma Academy og Kronjyllands Talent ligger lige i hælene med 33 point - dog har sidstnævnte ikke lige så mange kampe som AaB, hvorfor topstriden er fuldstændig åben.

Forventer en tæt kamp

Dust2.dk har derfor fanget Thorup fra AaB Akademi, som fortæller nærmere om, hvad han forventer af den sidste spillerunde, som blandt andet byder på et opgør mod netop eSpuma Academy.

Jeg forventer, at det bliver en ekstremt tæt kamp, hvor det bliver det hold, der rammer dagen, som løber med sejren. Sidst vi mødte dem på Nuke, vandt vi ret sikkert, men jeg er helt sikker på, det ikke bliver lige så nemt denne gang. Et lidt flabet gæt bliver en 16-13-sejr til os, fortæller AaB-spilleren til Dust2.dk.

En tæt kamp, som i den grad kan afgøre divisionen, er der da også lagt op til, og sådan lyder det også fra eSpuma Academys Ch4se, som dog forventer et lidt andet resultat end Thorup.

Jeg forventer, at det bliver en tæt kamp, og det bliver marginaler, der kommer til at afgøre den. Sidste gang vi mødte dem, fik vi ikke rigtigt et ben til jorden, men jeg er sikker på, at med mere forberedelse og de gode takter, vi har vist de seneste dage, at vi sagtens kan hente en sejr med hjem, fortæller Ch4se fra eSpuma Academy til Dust2.dk.

Oprykning ville være stort

For eSpuma Academy-spilleren ville sejren være første skridt mod oprykning, som ifølge ham selv vil være en kæmpe præstation.

I transfervinduet blev det også til en enkelt udskiftning i eSpuma Academy-lejren, og dette har haft betydning for holdet, som havde det svært i starten, men nu er spillet så småt begyndt at komme frem, og Ch4se håber da også på at kunne vise, at niveauet er der til 1. division.

Det ville virkelig være en kæmpe ting for os. Vi har haft en enkelt udskiftning her i transfervinduet, som var lidt en udfordring i starten, men vi har kun vist en bedre side af os siden, hvor vi har fået nogle gode resultater i ligaen.

Det ville være rigtig nice, hvis vi kunne komme direkte op i 1. divison og vise, at vi har det, der skal til. Jeg ved også, at det er en stor ting for hver enkelt af os, da det kun er én fra vores nuværende hold, som har spillet deroppe før.

Hvilket af de to hold - hvis overhovedet ét af dem - som rykker direkte op til Elgiganten Ligaen 1. division bliver afgjort på tirsdag og onsdag, hvor AaB Akademi, eSpuma Academy og Kronjyllands Talent altså skal kæmpe om den ene plads, som giver direkte oprykning.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.