Foto: Sørby Esport

Nyt hold ser dagens lys

Sørby Esport har præsenteret holdkortet, der skal deltage i 1. Division.

Zatty, Nizzen, SLIZE, f1skeren og gudluc4z kommer til at repræsentere Sørby Esport, når den nye sæson af Elgiganten Ligaen sættes i gang i den næste uge.

Holdet har overtaget Sørby Flames' spot, der rykkede ned fra Elgiganten Ligaen i forrige sæson, efter de blev besejret af Campus Vejle * Instinct i relegation.

Udover tilføjelsen af de nye spillere, så er TheKonkel blevet en del af Sørby Esport, som han også arbejdede hos for tre år siden.

Den nye Sørby-mand, som tidligere har arbejdet under IGNITE, har sat ord på, hvorfor det lige netop var denne spillerkonstellation, valget faldt på.

Valget på denne holdopstilling faldt meget i sidste øjeblik, vi var ved at se på om et andet Sørby mandskab skulle have spottet, eller hvad der skulle ske med det. Men nogle af de spillere, som vi havde haft arbejdet med i slutningen af 2020 i forbindelse med at bygge et nyt Flames-mandskab, men som ikke var blevet til noget, havde fundet sammen og kontaktede så mig, om det var en mulighed med denne konstellation. Jeg gik i tænkeboks og vendte tilbage med beskeden om, at jeg ville give dem en chance. Derfor skifter 1 Div. spottet også navn fra Sørby Flames til Sørby Esport.

Den tidligere IGNITE-træner uddyber med, at han ikke havde nok tid til at opstarte et Flames-mandskab. De hentede spillere får derfor mulighed for at vise deres værd i denne sæson af Elgiganten Ligaen.

Vi havde ikke tid nok til at opstarte et Flames-mandskab med de præferencer, som vi ønsker for projektet. Derfor har vi hentet nogle spillere ind på kontrakt til at spille sæsonen for os. Det er spillere som bestemt har muligheden for at bevise, hvem de er og måske spille sig til en plads på det kommende Sørby Flames-mandskab.

Sørby Esport består af:

  • Danmark Zatty
  • Danmark Nizzen
  • Danmark SLIZE
  • Danmark gudluc4z
  • Danmark f1skeren
     
  • Danmark Sebatron (coach)

Holdet kan ses i aktion i 1. Division, der begynder den 12. januar.

#1(Med 1 svar)
9. januar 2021 kl. 15:29
Z3T0
3 main awp spillere?
Og slize og Lucas sammen igen?
Giver det 2 måneder
#2(Med 0 svar)
9. januar 2021 kl. 15:31
V1kz
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det er sguda langtid og give dem:O!
#3(Med 0 svar)
9. januar 2021 kl. 15:39
AlexBorg
Et hold spækket med talent, men tænker det kræver noget af en coach at holde dem sammen.
Men et held og lykke her fra!
#4(Med 0 svar)
9. januar 2021 kl. 19:21
DrikToast
Endnu et forfærdeligt ringe hold der ser dagens lys avg spillere der struggler til daglig i dpl A giver det 2 måneder så har dumbo aka nizzen fløjet fra redden det mig en gåde de bliver samlet op de bliver ikke bedre :D
Kh
#5(Med 1 svar)
9. januar 2021 kl. 22:22
daxx
#6(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 22:32
lonny
haha
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.