Tilmelding til POWER Ligaen lukker
02D : 23T : 31M : 21S
maNkz agerer IGL for Danmarks 9. bedste hold, Copenhagen Flames.

maNkz: "IGL-rollen har altid ligget naturligt til mig"

maNkz sætter ord på Copenhagen Flames' sejr over AGF i mandags og meget, meget mere.

I mandags blev den 15. sæson af Elgiganten Ligaen igangsat, hvor den stod på topbrag lige fra starten, da de regerende mestre, AGF, stødte sammen med et af sæsonens nye hold, Copenhagen Flames.

Det var en tæt affære, som AGF endte med at tabe, på trods af 'de hviie' var foran med intet mindre end 15-7. Forinden havde Copenhagen Flames allerede slået Atlando.

Vi fik en fantastisk start i Elgiganten Ligaen, hvor vi fik to ud af to mulige sejre. I kampen mod AGF følte vi hele tiden, at vi var med. Så mentalt syntes vi ikke, vi var så langt bagud, som scoreboardet sagde, siger maNkz og uddyber:

Da den stod 14-7 sagde jeg: “gutter, vi tager en eco, og så vinder vi resten”. Den stod så 15-7, vi fik vores køb, og tog egentlig én runde ad gangen derfra. Vi var ret glade og lettede efter kampen, fordi det altid er rart allerede at bevise, at vi kan spille med, hvor det er sjovt.

Copenhagen Flames, Tricked, AGF og Lyngby Vikings er de fire hold, som de fleste har sat deres penge på, når man snakker om en potentiel vinder af denne sæson.

maNkz tror på sine egne og holdets evner og er derfor ikke bleg for at kalde Flames for favorit til at vinde hele ligaen.

Vi ser helt klart os selv som værende favorit til at vinde det hele. Med det sagt, bliver det ikke nemt, når vi skal op imod rutinerede mandskaber som Lyngby, AGF og Tricked. Jeg tror, hvad der er et acceptabelt resultat, og hvad der ikke er, afhænger meget af indsatsen fra os selv. Hvis vi kan se os selv i øjnene, når sæsonen er ovre, tror jeg ikke, det vil være en for stor en skuffelse ikke at vinde.

Copenhagen Flames-mandskabet er i øjeblikket rangeret som verdens 88. bedste hold, mens holdet ligger nummer ni på den danske rangliste.

Det er noget, som maNkz mener, at de får ændret i løbet af de næste par måneder. For Copenhagen Flames handler det egentlig bare om konstant at forbedre sig, og så skal de nok stige på ranglisten.

Jeg tror helt sikkert, vi ligger rangeret langt højere om et par måneder. Men vi tager en rank ad gangen. Vi er langt fra, hvor vi gerne vil være lige nu, men for os handler det om at være bedre, end vi var i går. Hvis jeg skulle spå en specifik placering, vil det nok være omkring top 30-50 i verden.

Påtager sig IGL-rollen

Den tidligere Lyngby Vikings-spiller har påtaget sig rollen som IGL i Copenhagen Flames. Det er en rolle, som han har et tidligere bekendtskab med, efter han også påtog sig rollen tilbage i DropOuts-tiderne.

Under tiden i Lyngby Vikings var det ikke maNkz, som styrede tropperne i kampens hede. Den unge spiller stod derimod for at skyde modstanderne ud af serveren.

Det har altid ligget mig naturligt at tage del i taktiske diskussioner og være med til at problemløse taktiske fejl og mangler på hold. Jeg har altid været en slags IGL i mine FACEIT stacks, hvor vi sad og svedte i tidernes morgen, så det har aldrig ligget helt fjernt for mig, siger maNkz og fortsætter:

Jeg stiftede først rigtig bekendtskab med rollen i en kort periode, da jeg spillede for DropOuts og en kort periode i kinetic. Jeg kom så til Lyngby, hvor jeg trådte tilbage som riffel-spiller. Jeg har nu påtaget mig rollen igen, og indtil videre er det gået acceptabelt. Jeg ved, der stadig er rigtig meget at lære, men jeg har tillid til processen.

Allerede på mandag kan vi se frem til mere god CS:GO, når endnu en spilledag af Elgiganten Ligaen igangsættes. Her støder Copenhagen Flames sammen med Enable, og det bliver en kamp, som de forventer at vinde uden problemer.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke forventer at dominere mod Enable. Vi ser os selv som store favoritter. Med det sagt, er det bedst-ud-af-én, så alt kan ske.

Copenhagen Flames består af:

  • Danmark Basso
  • Danmark Daffu
  • Danmark Jabbi
  • Danmark mertz
  • Danmark maNkz

På mandag støder Copenhagen Flames sammen med Enable i Elgiganten Ligaen klokken 21:00, og kampen kan følges på dust2tv på Twitch og på eb.dk.

#1(Med 1 svar)
4. september 2020 kl. 10:30
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Maskine! Mankz har en kæmpe fremtid foran sig, specielt som en fragging IGL!
#2(Med 0 svar)
4. september 2020 kl. 11:00
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
De bliver de mest eftertragtede spillere.
#3(Med 2 svar)
4. september 2020 kl. 11:33
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Man kan virkelig mærke hvordan b0y har formet ham i kinetic tiden.
#4(Med 1 svar)
4. september 2020 kl. 12:21
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg håber selvfølgelig, at jeg har gjort et eller andet godt for ham. Men jeg tror alt ansvaret ligger hos ham selv.
#6(Med 0 svar)
4. september 2020 kl. 13:02
Phoey
Han har i hvert fald alle dage været en spiller, som har haft de rigtige kvaliteter. Både på og udenfor serveren.
#5(Med 0 svar)
4. september 2020 kl. 12:56
CAVER
Beviset på hårdt arbejde!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.