HUNDEN har været i den varme stol hos HLTV.org.

HUNDEN: "2020 bliver et stort år for os"

I forrige weekend blev DreamHack Open Sevilla afholdt og HLTV.org indfangede HUNDEN og spurgte ind til lidt forskelligt, blandt andet det nylige skift til MAD Lions.

Det tidligere Tricked mandskab viste god form i deres første turnering under MAD Lions banneret, efter at have vundet deres gruppe med sejre over Gambit Youngsters og Illuminar. De tabte dog semifinalen til North, der senere gik hen og vandt turneringen.

HLTV.org tog efterfølgende en lille snak med MAD Lions ingame leader HUNDEN.

I er begyndt på et helt nyt kapitel for holdet. Hvad er de første indtryk og hvordan gik processen med at underskrive med den nye organisation?

Processen gik ret hurtigt, sådan overordnet. De kontaktede os efter vi havde vundet V4 Future Sports Festical i Budapest og på det tidspunkt kom holdet frem til at vi ville holde sammen i tre måneder og så tage tilbuddet. Det var ret stort de kom og ville købe os og vi er virkelig virkelig glade for vi bliver sammen.

I har været inde og ude af top 20 i flere måneder nu og har et ungt hold med en masse talent. Hvor synes du holdet er lige nu?

Vi har et hold med en masse firepower. Jeg tror med de fire spillere vi har, er vi det hold med mest firepower i Danmark, hvis man ikke tæller Astralis med. Vi har så meget talent og alle spillerne har virkelig god game sense. Vi er igang med nye ting, vi stoler på processen og vi arbejder virkelig hårdt. Vi har været i gang med at lidt content og den slags i sidste uge, men generelt arbejder vi virkelig hårdt på at forbedre os uge efter uge og få nye maps ind i vores map pool. Hver gang vi gør det, så virker det godt for os fordi vi ikke sidder fast med dårlig energi og vi tror vi kan lære hvert map og den følelse er virkelig rar. Det er vildt at have sådan et hårdt arbejdende hold!

Du er kendt for at være hjernen bag dine hold, når det kommer til det taktiske, men nu har i jo peacemaker på holdet også. Hvordan virker det forhold? Hvordan deler i den taktiske tilgang til spillet?

peacemaker er en virkelig rar fyr. Han har været vores coach i godt to måneder og spurgte om han kunne joine us efter V4 og vi sagde ja. Han har en virkelig fed tilgang og han laver nye strategier og bygger en ny playbook til os, så vi nu har to. Vi har masser af strategier, en masse ting vi kan lave og jeg synes det er fantastisk at have en som ham ombord, trods han ikke snakker dansk. Han har stadig en stort forståelse for hvad der sker, hvad vi laver forkert og rigtigt, hver gang. Alt den hate som peacemaker har fået er slet ikke fair. Der er altid to sider af en historie og jeg tror ikke nogen har hørt hans side og alle de ting der er sket med ham, så jeg synes slet ikke det er fair. De ting han tilbyder til holdet er virkelig nøglen og vi kan tage det næste skridt med ham.

Apropos næste skridt, der sker store ting i 2020. Hvordan ser fremtiden ud for MAD Lions?

Fremtiden ser helt fantastisk ud. Der kommer nye ligaer og vi skal spille i en af dem. Jeg kan desværre ikke sige så meget om det, men jeg tror at 2020 bliver et stort år for os. Den sidste del af det her år var virkelig hård for os. Vi var deltog i mange turneringer og finaler i low-tier turneringer. Vi tabte to ud af tre af dem og det var hårdt for os, men jeg tror 2020 bliver virkelig godt, fordi vi har en stor organisation bag os. De kommer til at bidrage med en masse mennesker der kan hjælpe os, såsom en sportspsykolog, så jeg er virkelig spændt på at se hvor langt vi kan komme næste år.

Inden vi slutter af så lad os snakker lidt om turneringen i Sevilla. I startede virkelig godt i gruppespillet, med to sejre, kæmpede så på Dust2 mod North i semifinalen og tabte til sidst kampen på Vertigo. Gjorde det ondt at tabe det danske derby?

Vi ville virkelig gerne have vundet den kamp. Vi er begge løver nu og vi ville vise vi var den største af de to, men det skete bare ikke. Vi havde en virkelig stærk start på Overpass, de havde faktisk ingen ide om hvad de skulle gøre. Det samme skete på Dust2, men så smed vi mappet. På Vertigo spillede de bare bedre end os på T-siden. Kjaerbye lurkede så godt og timingen var på hans side hver runde og det samme gjaldt cajunb, som havde et godt map på B. De var hårde at spille mod og de tog os med bukserne nede på Vertigo. Det stinker at tabe, men når jeg ser tilbage på det, så tror jeg vi kan slå dem næste gang.

Et sidste spørgsmål, angående acoR, som har vist sig værende virkelig stærk med AWP og var den højeste ratede spiller til turneringen. Han spillede tidligere for North Academy og det så ud til at han havde potentialet, men slog aldrig helt igennem. Hvordan har hans udvikling været?

acoR er en virkelig speciel fyr. Han har været på hold med glace, b0rup, LOMME osv. da jeg joinede Tricked og jeg tror han sad fast på samme niveau i så lang tid fordi ingen kunne guide ham til hvordan han voksede som AWP’er. Vi har arbejdet virkelig hårdt og de første fire eller fem måneder af året havde han ikke rigtig nogen impact, men efter sommerferien er han kommet stærkt igen og jeg tror han har været vores stjernespiller de sidste to-tre måneder. Det er helt vildt at se hvor meget han lærer og forbedres sig og gør det virkelig virkelig godt på LAN mod hver eneste modstander vi møder.

MAD Lions ligger i skrivende stund nummer 18 på HLTVs rangliste og her ligger de formentlig også når det nye årti starter, hvilket må siges at være et godt udgangspunkt for de unge løver.

#1(Med 2 svar)
21. december 2019 kl. 18:47
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
#2(Med 0 svar)
21. december 2019 kl. 18:56
mamas
Perfect :D
#3(Med 0 svar)
21. december 2019 kl. 18:59
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
xD
#4(Med 1 svar)
21. december 2019 kl. 20:51
trust1
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvad har peacemaker fået hate for?
#5(Med 0 svar)
21. december 2019 kl. 20:59
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Han har fået ansvaret for at hans hold er døde.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.