FalleN er respekteret af rigtig mange mennesker på scenen.

Danskerne buhede: FalleN belønner modig fan

FalleN viser endnu en gang stort overskud, da han inviterer en dansk fan med til ESL Pro League i Odense, efter Royal Arena buhede af ham under et interview.

Der var ingen tvivl om, at danskerne i den grad var på hjemmebane ved BLAST Pro Series, og man skulle lede længe for at spotte trøjer fra G2, NiP, FaZe eller SK.

Det lykkedes dog Sara Frost at finde en SK-fan, som hun interviewede kort inden finalen startede i Royal Arena lørdag aften.

Det faldt dog bestemt ikke i god jord, da mange af Astralis' støtter begyndte at buhe af den danske tilhænger af SK Gaming, da han fortalte, hvorfor han holder med SK og ikke med Astralis.

Dust2.dk har fanget den danske fan, Ahmad Hassan, for at høre, hvordan det føltes, da arenaen begyndte at buhe af ham:

Det er mærkeligt, fordi da Sara tog min hånd, og vi skulle løbe op på scenen foran SK-spillerne, var jeg ret nervøs, men da vi kom længere ind i interviewet, starter folk med at buhe af mig, som du siger. Lige så snart folk begyndte med at buhe af mig, begyndte jeg at føle mig mere komfortabel med, at jeg stod i en SK trøje, og jeg ville ligesom komme med det budskab, at folk kan buhe af mig oppe på scenen lige nu, men de ville ikke kunne buhe Astralis-spillerne til sejr - tværtimod ville de samme folk der buher af mig, være stille, når deres favorithold ikke formår at få sejren i hus, og deraf kom replikken: "I'm looking forward to SK taking the game, taking the throne and making this place like a library".

Interviewet er senere gået viralt, og det har sågar fået selveste FalleN til at opsøge Ahmad Hassan, og det lykkedes den brasilianske stjerne at få fat på danskeren.

På Twitter roste FalleN ham, hvorefter han inviterede ham med til ESL Pro League Finals i Odense, som Ahmad Hassan ikke havde skaffet billet til i tide.

Danskeren kan nu se frem til en tur som officiel SK Gaming gæst, og der er ingen tvivl om, at han glæder sig vanvittig meget:

Det er helt ubeskriveligt. Da jeg så, at FalleN havde delt mit interview, kunne jeg ikke tro det. At blive inviteret til et CS:GO event af ingen andre end den bedste IGL og AWPer of all time - det er ikke noget særlig mange mennesker kommer til at opleve i deres livstid. Udover det, ser jeg også FalleN som en rollemodel, en man kan lære rigtig meget af i forhold til lederskab og personlighed.

Jeg troede slet ikke, at interviewet ville gå så viralt, som jeg føler det er nu, jeg sagde bare, hvad jeg havde på hjertet. Jeg vil gerne takke alle for den positive opbakning, der har været både fra SK og Astralis fansene og mest af alt vil jeg gerne takke FalleN for at være den, som han er. Det bliver en ok lang tur til Odense, men jeg har aldrig glædet mig så meget til noget, som jeg gør nu.

Du kan se hele interviewet med Ahmad Hassan ved at klikke her. Der er desværre udfald i lyden til at starte med, men det var der ikke i arenaen.

#1(Med 2 svar)
27. november 2017 kl. 19:58
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Stort af FalleN. FalleN er nok den største personlighed i CS. Kæmpe overskud, kæmpe respekt for alle hans modstandere og en helt vanvittig spiller og leder. Jeg forstår ikke man skal buhe af folk i det hele taget, det er så usportsligt.

Jeg var skuffet over Astralis ikke vandt, men selvfølgelig havde SK fortjent en klapsalve; specielt FalleN. Kæmpe fan.
#3(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 20:16
PallePop
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Helt enig.. en mand med et format langt ud over hvad man normalt ser i dette miljø og en fantastisk rolle model. Han vil være mit first pick til et dream team i CS og IRL!
At han så gjorde det onde ved Astralis lagde ofc en dæmper på hjemturen, men det fjerner ikke den kæmpe respekt den mand fortjener.
#26(Med 0 svar)
28. november 2017 kl. 11:47
Slowhand
Jeg kunne ikke være mere enig. Sk spillede godt især Fallen . Det må man bare respektere. Det med at buhe kan de beholde ovre i fodboldverdenen.
#2(Med 6 svar)
27. november 2017 kl. 20:15
Graversen
Det ligner da heller ikke noget, at buhe af et andet hold og slet ikke af en uskyld fan af et andet hold. Jeg gør i hvert fald mit for at holde den slags negativitet ude af eSport.
#4(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 20:17
Frankness
hvorfor blande fodbold fans ind i det her?
#5(Med 3 svar)
27. november 2017 kl. 20:18
VamosDK
Selvfølgelig må man da det.. :)
#8(Med 2 svar)
27. november 2017 kl. 21:18
DFINE
Helt enig, det i min mening SKAL være en del af det. Fankultur hjælper jo, glæder mig til at fankulturene begynde at "evolve". Samtidig, så hvis man som dansker vælger at holde med SK så har man fortjent at blive buhet af, man må tage det søde med det sure.
#19(Med 1 svar)
27. november 2017 kl. 23:17
Shenanigans
Der burde være blevet buhet, da der stod en fuld North fan og sagde "I just want k0nfig to show them whos the BOSSSS" :D:D:D:D:D:D:D hahahahhaha!
#21(Med 0 svar)
28. november 2017 kl. 00:08
DFINE
Enig, men det er da heller ikke retfærdig at vælge den stiveste person i arenaen :D
#12(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 22:12
Zetom
Der blev buhet lidt ja, men hele arenaen klappede af ham der blev interviewet da det var slut.
#6(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 20:59
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
DET KAN JEG LIDE DET DER! FalleN mit idol aaaaaaah
#7(Med 8 svar)
27. november 2017 kl. 21:17
Maelk
Jeg var forholdsvist skuffet over at Danmark tilsyneladende havde det mest ensidige hjemmepublikum nogensinde. Har endnu aldrig været til en esports-turnering, hvor man ikke i det mindste kunne respektere og hædre den eventuelle vinder, men der var godt nok tomt og stille, da SK skulle krones.

Men måske er det prisen vi betaler, for at det bliver mere mainstream.
#9(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 21:40
Graversen
Ja, det var jeg også meget skuffet over. Det var også imponerende så få North-fans, der var i forhold til Astralis-fans. Jeg håber det ændrer sig med tiden. Og så håber jeg da, at SK fryder sig lidt over, at ende som nr. 1 til en stor turnering, hvor nærmest ingen heppede på dem.
#13(Med 3 svar)
27. november 2017 kl. 22:13
Zetom
Man kunne også have delt det op på 2 dage så os der kom fra jylland ikke bare tænkte at det var tid til at komme hjem da finalen var ovre.
#14(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 22:25
eZo
Det kunne i hvert fald have været en løsning. Jeg var først hjemme kl 3.30
#15(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 22:29
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
+1 var hjemme kl. 5 og skred lige efter kampen. Lang dag med 25 elever.
#17(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 22:50
dnL
Kæmpe +1, skulle selv til Esbjerg, så da den sidste runde sluttede skulle jeg bare afsted. Ramte først sengen kl 4, fordi man os skulle forbi McD på vejen hjem, da maden i Royal Arena var den største skuffelse til dato.
#18(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 22:52
dnL
Det skal bare holdes over 2 dage, som andre har nævnt, var det sateme en sen forstilling for os der skulle til Jylland, i hvert fald grunden til mine kammerater og jeg daffede med det samme sidste runde sluttede!
#24(Med 0 svar)
28. november 2017 kl. 08:07
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er enig og det selvom jeg egentlig også forduftede ret hurtigt.. Men ja, det er virkelig dobbeltmoralsk, for havde Astralis vundet så var vi nok blevet nogle ekstra minutter.
Men en stor klapsalve blev det da til både fra os men også fra rigtig mange andre i salen, da SK vandt kampen. Jeg synes egentlig ikke det var så slemt, men nu var jeg der jo ikke selv til at se præmieoverrækkelsen, så jeg synes da det er synd hvis salen mere eller mindre var tom.

Jeg har stor respekt for SK og alle andre hold for den sags skyld, så det er da lidt ærgerligt jeg ikke fik vist det ordentligt.
#25(Med 0 svar)
28. november 2017 kl. 08:13
Divi
Kan sagtens følge tankegangen, men det var godt nok mange der stadig havde en lang tur hjem efter sidste kamp. Jeg personligt måtte også sidde og vente en halv time, før vi kunne bare komme ud, fordi vi sad i en parkeringsplads helt bagerst. Lyskrydsne ved aranaen gjorde det fandme langsomt og jeg var da også først hjemme kl cirka 2-2:30. Og jeg bor på sydsjælland. Havde det ikke været fordi der ikke var 2 potter pis at holde øje med på vejen, og fordi jeg tog et stop hos BK til lidt hurtig mad til turen for energien, så ville jeg da have måttet overnatte i bilen.

Man kan sige, ja, vi nok meget hjemmeorienteret, og mon ikke der er noget vi som publikum ku se til at gøre bedre. Men tomheden i arenaen var næppe fordi vi ikke ville hylde SK. Vi ville bare hjem efter en finale der var træls at tabe.
#10(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 21:44
jollarn
FalleN = Buffon
#11(Med 6 svar)
27. november 2017 kl. 22:00
lukalele
Det skal lige nævnes at de fleste i hallen mig gav ham en salut da de havde stoppet interviewet, så at buhe ham var nok mest for stemningens skyld, men respekt for at han stod der alene og endnu mere til falleN.

..men det virker sgu lidt pudsigt at verdens største fan ikke var helt sikker på om SK kom til ESL :D
#16(Med 5 svar)
27. november 2017 kl. 22:39
DeMaZe
Jeg er ked af, at jeg ikke lige har formået at kigge 2 uger frem i kalenderen, kan godt se hvor det kommer ind, at man er en mindre engageret fan hvis man tager dag for dag eller uge for uge som person, men ellers tak for de fine ord :-)
#23(Med 4 svar)
28. november 2017 kl. 08:05
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Lad nu være med at være så nærtagende. Er du verdens virkelig største SK fan? Næppe. Havde man været det havde man nok ikke været i tvivl om hvilke turneringer de var kvalificeret til, eftersom man nok har fulgt dem tæt (nu er det jo ikke en invitation).

Håber du kommer med såfremt du har tid og lyst, det er i hvert fald en fin gestus at få og så specielt fra sit yndlingshold. Tillykke til dig :)
#27(Med 3 svar)
28. november 2017 kl. 13:10
DeMaZe
Citér hvor jeg har udtalt, at jeg mener, at jeg er verdens største SK fan. Hvis man ikke kigger to uger frem i sit skoleskema, betyder det så at man er mindre engageret i sin skolegang? Jeg kigger aldrig to uger frem i mit skoleskema for at se om jeg har afleveringer og lektier for, på trods af at jeg får lavet begge dele på ugen de skal laves. Det ærgerligt, at du udviser, at du har manglende forståelse for, at der findes forskellige typer mennesker. Du sidder og udtaler, at hvis man som menneske er spontant, så kan man aldrig engagere sig "nok" i noget i livet, hvilket jeg desværre ikke er enig i.

Du kan tro at jeg har lysten, og alle mennesker kan finde tiden hvis de har lysten. Og tusind tak :-)
#28(Med 2 svar)
28. november 2017 kl. 13:40
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg skriver ikke du har sagt det, jeg siger du næppe er det? "Jeg er ked af, at jeg ikke lige har formået at kigge 2 uger frem i kalenderen, kan godt se hvor det kommer ind, at man er en mindre engageret fan hvis man tager dag for dag eller uge for uge som person, men ellers tak for de fine ord :-)"

Din sarkasme her understreger det jo meget godt, for det er jo netop det du ikke er. Der er større fans derude, men det gør jo ikke dig som fan mindre relevant, det er jo netop det jeg påpeger? Jeg forstår bare ikke hvorfor du tager det som et angreb, at han synes det er pudsigt du ikke ved om de deltager.

Jeg gider ikke engang forholde mig til de andre udsagn du bare lige trækker ud af røven. "Det ærgerligt, at du udviser, at du har manglende forståelse for, at der findes forskellige typer mennesker." og "Du sidder og udtaler, at hvis man som menneske er spontant, så kan man aldrig engagere sig "nok" i noget i livet, hvilket jeg desværre ikke er enig i." Hvad fanden er det for noget ævl.

Læs det sidste jeg skriver, for det var sådan set hensigten med min kommentar. At ønske dig tillykke for at stå ved hvem du holder med og den store ære det må være at blive inviteret ind og se sit hold af dem selv som officiel SK gæst.
#29(Med 1 svar)
28. november 2017 kl. 15:17
DeMaZe
Tillykke med din konstatering på noget jeg ikke har sagt og aldrig har hentydet til, du får mange point for at sige hvad folk ikke er, i stedet for hvad de er.

Jeg tager det ikke som et angreb, at denne gentleman foroven, synes det er pudsigt, at jeg ikke vidste om SK deltager til eventet. Jeg stiller bare spørgsmålstegn ved, hvor udtalelsen med "Verdens største SK fan" er kommet ind og hvorfor det er pudsigt, at man ikke har fået kigget frem i kalenderen, hvis man som menneske er spontant (Ikke planlægger forud/tager dag for dag).

Jeg tror skam hellere ikke nogle af hensigterne var ondt ment, overhovedet. Derfor sluttede jeg også min sidste kommentar på samme måde som jeg slutter den her kommentar, hvilket er at takke dig for dine lykønskninger.

Så igen tusind tak for dine lykønskninger og ønsker også dig et godt event, hvis du også skal se det. :-)
#30(Med 0 svar)
28. november 2017 kl. 15:47
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du indleder med: "Tillykke med din konstatering på noget jeg ikke har sagt og aldrig har hentydet til, du får mange point for at sige hvad folk ikke er, i stedet for hvad de er."

Efter du selv har sagt: "Det ærgerligt, at du udviser, at du har manglende forståelse for, at der findes forskellige typer mennesker." og "Du sidder og udtaler, at hvis man som menneske er spontant, så kan man aldrig engagere sig "nok" i noget i livet, hvilket jeg desværre ikke er enig i."

Tænk dig nu om. HAN bruger udtrykket verdens største SK fan og deraf vælger jeg at cementere du ikke er det ............... hvorfor jeg ikke forstår du bliver stødt af hans kommentar......

Stop nu bare inden jeg begynder at fortryde.
#20(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 23:24
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det danske CS community når at det er bedst. Fejl i serverne og disrespekt fra fans. Vi får virkelig sat os et godt ry
#22(Med 0 svar)
28. november 2017 kl. 01:00
loginz
manden
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.