Sharkgaming Velocity mus
10. januar 2021 kl. 11:38
GrandpaGoofy
Hej brugere på dust2.

Jeg har nu forsøgt at bruge sharkgamings velocity mus i 14 dage. Dejlig mus, god for min hånd og har et dejligt look. Men, men

Sensoren i denne mus er for mig at mærke noget være skrammel. Har før brugt steelseries 100, razor deathadder essential, disse muse er for mig MEGET bedre sensor mæssigt end velocityen sensor. Den måde jeg altid har spillet på kan og vil musen fra shark IKKE følge med på, når jeg laver de hurtige flicks buffer den ud og kan IKKE fælge med. For mig at mærke er den lige så dårlig som min søns forged mus fra netto der er ingen forskel på de to muse. Når jeg enten smider musen til højre eller venstre hurtigt stopper den halvvejs, og buffer endten op af eller ned af. Den er faktisk ubrugelig at bruge. Vis man ikke flicker så er den fantastisk, men føler virkelig sensoren er skrammel, selvom de skriver det er den bedste sensor på marked. har forsøgt mig med deres software, prøvet alle indstillinger, leget og endnu mere leget med det. Og nu her 14 dage efter jeg har brugt den, er jeg kommet der til hvor jeg har brug for at høre om andre har samme mus og hvordan deres oplevelse er med den :) Keyboarded fra dem er GODT. Headset er nu også okay, dog alt for meget bass, og har osse svært ved at pin pointe helt nøjagtig hvor lyden kommer fra når folk løber rundt. Det var lige et side spring! Håber alle klare COVID 19 med stil..

Tak for jeres tid, og ha det dejligt :)
#1(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 12:10
innerjo
kan kun sige det er en skralde sensor sammenlignet med de øvrige på markedet til samme pris - vil ikke anbefale du bliver ved med at bruge den.
#2(Med 1 svar)
10. januar 2021 kl. 13:00
GrandpaGoofy
Helt ærligt, nu har jeg læst lidt om den sensor der sidder i. HVORDAN KAN DE TILLADE SIG OG FØRrE FOLK BAG LYSET MED SÅDAN EN GANG LORT? - Man køber jo i den bedste tro, og hvad for man? en gang lort til lokumet :(

Info :
Precision beats Power, Timing beats speed
Den optiske sensor Avago 3050 er blandt de bedste på markedet, og er velegnet til seriøs esport. Musen har 4 forskellige hastigheder, som hurtigt kan sættes op eller ned under kamp, via. to knapper der er placeret lige under scroll-knappen. Med den rigtige timing af musens hastighed, afhængig af kampens omstændigheder, vil du få en betydelig fordel i alle typer spil.
#5(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 15:33
Lyng
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Fedt de lige har taget et citat fra Conor McGregor og smidt ind 😂 sharkgaming er og bliver et kæmpe scam, du betaler i dyre domme for middelmådig hardware 🙃
#3(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 12:56
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Synes generelt sharkgaming er opblæst og overbetalt. Fedt du poster det her, så andre (forhåbentligt) ikke falder i fælden.
#4(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 13:03
GrandpaGoofy
ALtså den er ikke bare dårlig, den er lige til skraldespanden.. Kunne lige så godt bruge min søns Netto mus, med samme resultat.. Jeg laver en tråd på musen, keyboard og headset senere idag. Ja jeg vil kraftigt frarøde folk at købe deres gear.. Headset bruger jeg heller ikke, bruger mit meget gamle razer kraken headset, osse det er MEGET bedre.. til spil, dog ikke musik!
#6(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 18:20
PEGASUS
Skulle ellers tro, at et brand som SharkGaming leverer godt udstyr..
#7(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 19:44
Kristja
Køb hos Elgiganten. Så kan du prøve dit gear af i 30 dage, og smide retur hvis det er ubrugeligt :)

PS. Det er mange mange år siden, at Sharkgaming har været et godt sted at handle.
#8(Med 0 svar)
10. januar 2021 kl. 20:07
GrandpaGoofy
Jeg tager osse el gigangten idag. Er virkelig skuffet troede bestemt det var the shit.. men kunne lige så godt bruge min søns netto mus..
De får den osse tilbage med krav om refundering..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.