Opret Log ind
‘tmL’
Navn:
Niveau: Hangaround
Nick: tmL
Indlæg: 82
Medlem siden: 05-09-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1142
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Det er vel en uofficiel pensionserklæring fra tham og berrys side. Det er legit det eneste som ville give mening, at gå ud med et brag iguess. At det bliver gjort på en så usmagelig måde er naturligvis helt hul i hovedet, men jeg ville godt nok blive overrasket hvis de begge 2 fortsætter karrieren efter det her.
En synd og en skam.
Det har ikke så meget afgøre med om det kan blive smidt på en stor skærm eller ej, men jeg har virkelig svært ved at se hvordan man skal kunne fortælle om esportslinjen hvis man bare sidder og spiller. Det giver intet indblik i hvordan linjen fungere på det respektive sted, umiddelbart tror jeg kun det vil have en negativ effekt. "Se, det er vores CS træner som sidder og spiller en turnering, han kan ikke snakke med jer eller fortælle omkring træningen, andre ting desværre"
Du skal tænke på at alle dem som kommer forbi en efterskole i løbet af den søndag kommer for at få information omkring skolen, omkring den linje de er på udkig efter, møde lærerne/trænerne, se facilitetterne, hører om studieture, skemaer, hvordan træningen fungere, hvordan holdsætning fungere osv osv. Derfor er det vigtigt med kontakt og at alle ansatte er åbne og på, så skolen kan blive solgt bedst muligt.
Jeg er enig i at chancen ikke er stor, men hvem ved ?
En anden ting er, at der er nogle stykker rundt omkring på subtopholdene, blandet andet mig selv, Twinx fra Lyngby, Haste fra enable og sikkert flere som underviser fast på efterskoler, som også forventer at man kommer og promovere esporten på deres respektive steder.