Opret Log ind
‘tmL’
Navn:
Niveau: Hangaround
Nick: tmL
Indlæg: 81
Medlem siden: 05-09-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1142
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Det har ikke så meget afgøre med om det kan blive smidt på en stor skærm eller ej, men jeg har virkelig svært ved at se hvordan man skal kunne fortælle om esportslinjen hvis man bare sidder og spiller. Det giver intet indblik i hvordan linjen fungere på det respektive sted, umiddelbart tror jeg kun det vil have en negativ effekt. "Se, det er vores CS træner som sidder og spiller en turnering, han kan ikke snakke med jer eller fortælle omkring træningen, andre ting desværre"
Du skal tænke på at alle dem som kommer forbi en efterskole i løbet af den søndag kommer for at få information omkring skolen, omkring den linje de er på udkig efter, møde lærerne/trænerne, se facilitetterne, hører om studieture, skemaer, hvordan træningen fungere, hvordan holdsætning fungere osv osv. Derfor er det vigtigt med kontakt og at alle ansatte er åbne og på, så skolen kan blive solgt bedst muligt.
Jeg er enig i at chancen ikke er stor, men hvem ved ?
En anden ting er, at der er nogle stykker rundt omkring på subtopholdene, blandet andet mig selv, Twinx fra Lyngby, Haste fra enable og sikkert flere som underviser fast på efterskoler, som også forventer at man kommer og promovere esporten på deres respektive steder.
Det er bo3s fra lørdag af og frem. Og fredag er der ikke noget på programmet for nogen af skolerne. Men jeg ved at der er mange skoler som kører forældresamtaler om lørdagen for at få afviklet som meget som muligt på samme weekend som efterskolernesdag. Hvilket gør at lørdag/søndag ikke er mulige for rigtig mange. Jeg er ret sikker på at rigtig mange kan spille fredag, men det er heller ikke fedt at skulle forfeit kampe om lørdagen hvis man går videre.